Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Jysk: Κοντά στα 100 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν οι πωλήσεις το 2023 – Τι λέει στο newsit.gr ο Κώστας Δημόπουλος

Jysk: Κοντά στα 100 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν οι πωλήσεις το 2023 – Τι λέει  στο newsit.gr ο Κώστας Δημόπουλος

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η φετινή χρονιά για την δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού JYSK, καθώς όπως αναφέρει στο newsit.gr ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Κώστας Δημόπουλος οι πωλήσεις αναμένεται να φθάσουν τα 100 εκατ. ευρώ.

Στην τελευταία χρήση, οι πωλήσεις της Jysk Ελλάδας ανήλθαν στα 82,2 εκατ. ευρώ και τα προ φόρων και τόκων κέρδη (ΕΒΙΤ) στα 9,1 εκατ. ευρώ, αποτελώντας για την εταιρεία χρονιά ρεκόρ. Ο μεγαλύτερος τζίρος προήλθε από στρώματα, έπιπλα, είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Jysk: Νέα καταστήματα

Αναφορικά με το πλάνο ανάπτυξης, ο κ. Δημόπουλος ανέφερε ότι τα αμέσως επόμενα καταστήματα που θα ανοίξουν μέχρι τέλος Αυγούστου, βρίσκονται στο Ταύρο και το Μαρκόπουλο.

Στην παρούσα φάση το δίκτυο αριθμεί στην Ελλάδα 54 καταστήματα, ενώ η εταιρεία απασχολεί 500 άτομα προσωπικό, με ανοδική πορεία στον τομέα των προσλήψεων. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος JYSK, διαθέτει συνολικά πάνω από 3.200 καταστήματα σε 48 χώρες

Σύμφωνα με το πλάνο ανάπτυξης, η διοίκηση επιδιώκει το άνοιγμα νέων καταστημάτων στη χώρα μας, ωστόσο η δυσκολία ανεύρεσης των κατάλληλων σημείων πώλησης, ευθύνεται για τον περιορισμό στην ταχύτητα υλοποίησης των σχεδίων που αφορούν την επέκταση. Όσον αφορά τη διεθνή δραστηριότητα του ομίλου, πρόσφατα εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά της Τουρκίας.

Jysk: Η ταυτότητα

Το Jysk (που σημαίνει «Γιουτλάνδη») ιδρύθηκε από τον Λαρς Λάρσεν, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο Σιλκεμπούργκβεϊ, στη δανέζικη πόλη Ώρχους το 1979. Η σημερινή αλυσίδα καταστημάτων έχει ακόμα ως ιδιοκτήτη της τον Λαρς Λάρσεν, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Δανία, παρόλο που σε μερικές χώρες το πολυκατάστημα αυτό λειτουργεί μέσω δικαιόχρησης. Στο λογότυπο απεικονίζεται μια πάπια.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις