Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Levi’s: Νέοι στόχοι από την ιστορική φίρμα τζιν για Ελλάδα – Συνεργασία με τον όμιλο Φάις

Levi’s: Νέοι στόχοι από την ιστορική φίρμα τζιν για Ελλάδα – Συνεργασία με τον όμιλο Φάις

Με δύο νέα κεντρικά καταστήματα σε Κηφισιά και Γλυφάδα η γνωστή εταιρεία τζινς, η Levi’s επεκτείνει την παρουσία της στην χώρα μας σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις, σηματοδοτώντας «ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Levi’s στην Ελλάδα», σύμφωνα με την Diana Dimitian, SVP διευθύνουσα σύμβουλο Νότιας Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής.

Το πρώτο κατάστημα της μεγάλης εταιρείας τζινς, Levi’s, το οποίο φιλοξενείται σε ένα χώρο 350 τ.μ. δύο επιπέδων, άνοιξε στις 15 Απριλίου στη περιοχή της Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας ενώ το δεύτερο – 270 τ.μ. σε δύο επίπεδα – αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Μάιο στη Γλυφάδα.

Όπως τόνισε η κ. D. Dimitian «Τα νέα κεντρικά καταστήματα Levi’s στη Κηφισιά και τη Γλυφάδα θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες στα υπάρχοντα κανάλια μας και ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση της στρατηγικής μας που απευθύνεται απευθείας στον καταναλωτή στην αγορά. Ανυπομονούμε να ζήσουν οι fans σε όλες τις δημογραφικές ομάδες τις καθηλωτικές εμπειρίες του σήματος, σε μια χώρα που φημίζεται για το casual και κομψό μεσογειακό στυλ της”.

Το μοντέλο ανάπτυξης

Η Levi’s είναι ήδη ενεργή στην Ελλάδα με outlet καταστήματα και πολλαπλά σημεία πώλησης που λειτουργούν από πολυεθνικούς συνεργάτες χονδρικής πώλησης. Τα δύο νέα καταστήματα θα επεκτείνουν και θα συμπληρώσουν τα υπάρχοντα κανάλια διανομής της Levi’s, με τη διαχείριση α γίνεται από τον όμιλο Φάις.

‘Όπως αναφέρουν από την εταιρεία η επιχειρηματική επέκταση της Levi Strauss & Co. στην Ελλάδα θα προωθήσει περαιτέρω τις στρατηγικές της εταιρείας που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η ηγεσία του εμπορικού σήματος, η εστίαση στην απευθείας πώληση στον καταναλωτή και η ενίσχυση του διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου της Levi’s σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές και κατηγορίες.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις