Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Magma Resort: Ντεμπούτο στα ελληνικά νησιά από την Hyatt – Στη Σαντορίνη το πρώτο πολυτελές θέρετρο

Magma Resort: Ντεμπούτο στα ελληνικά νησιά από την Hyatt – Στη Σαντορίνη το πρώτο πολυτελές θέρετρο

Ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό ρίχνει η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία φιλοξενίας Hyatt με παρουσία σε όλον τον κόσμο. Το Magna Resort Santorini, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality που άνοιξε στη Σαντορίνη, αποτελεί το πρώτο πολυτελές θέρετρο με το εμπορικό σήμα της Hyatt στα ελληνικά νησιά.

H δε, σύνδεση του με τη συλλογή Unbound Collection by Hyatt, υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt στην ανάπτυξη των ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων της σε σημαντικούς, παγκόσμιους, δημοφιλείς προορισμούς.   To πολυτελές ξενοδοχείο Magna Resort Santorini διαθέτει 59 δωμάτια και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφές των λόφων του Βουρβούλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος και ένας εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, εταιρείας που διαχειρίζεται το Magma Resort Santorini:  «Με ενθουσιασμό ανοίξαμε το Magma Resort Santorini, παρουσιάζοντας τη συλλογή Unbound Collection by Hyatt στους έμπειρους ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντική πολυτελή εμπειρία στην εμβληματική Σαντορίνη. Η Unbound Collection εστιάζει στην έμπνευση και τις ουσιαστικές βιωματικές εμπειρίες, και προσκαλούμε τους επισκέπτες να ζήσουν μια νέα πλευρά της Σαντορίνης, αυτή στην οποία θα ανακαλύψουν μαζί μας το αληθινό πνεύμα του νησιού.»

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις