Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Mitsis Hotels: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στον 9ο όροφο του Sofitel Airport – Στο φουλ το πρόγραμμα ανακαίνισης

Mitsis Hotels: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στον 9ο όροφο του Sofitel Airport – Στο φουλ το πρόγραμμα ανακαίνισης

Το ανανεωμένο εστιατόριο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, αποτελεί την πιο πρόσφατη επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ που υλοποίησε ο όμιλος Mitsis Hotels, ενώ την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο 250 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς που δραστηριοποιείται όπως Ρόδος, Κρήτη, Μύκονος, Καμένα Βούρλα, Αθήνα και Πειραιάς.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, στο πλαίσιο γνωριμίας με το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, η Τζένη Μήτση, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Sofitel Athens Airport τόνισε ότι, η ανακαινιση του ξεκίνησε το 2016, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μήτση, και ολοκληρώθηκε φέτος.

Με καταγωγή από την Πόλη, η κ. Τζ. Μήτση, αναφέρθηκε στην αγάπη της για τη φιλοξενία μέσα από το καλό φαγητό, ενώ όπως είπε, στατιστικές έχουν δείξει ότι και οι πελάτες ενός ξενοδοχείου δίνουν εξέχουσα προτεραιότητα σ’ αυτό.  Με αυτή τη φιλοσοφία, η κ. Μήτση, τόνισε ότι το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Jenny΄s δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του φαγητού, με οδηγίες καταξιωμένων σεφ, ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης κι αναφοράς της γαστρονομίας, μέσα από την φιλοσοφία της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Αναφορικά με το Sofitel Athens Airport, ανήκει στην ομπρέλα του γαλλικού ομίλου Accor κι αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τα projects της ανακαίνισης

Την ώρα που ο όμιλος Mitsis Hotels, διανύει μια εξαιρετική τουριστική σεζόν, με πληρότητα που αγγίζει το 98%, το επενδυτικό πλάνο του ομίλου που αφορά την ανακαίνιση μονάδων βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο επίκεντρο βρίσκεται το Rodos Maris στο Κιοτάρι στη Ρόδο, με προγραμματισμένες εργασίες την επόμενη χρονιά, όπου εκτός από την ανακαίνιση, θα κατασκευαστούν και βίλες με προοπτική την πώλησή τους.  Προς την ίδια κατεύθυνση, κι άλλες εργασίες ανακαίνισης είναι προγραμματισμένες στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στο Grand Hotel, καθώς στην έκταση που διαθέτει στη Βόρεια Αφάντου, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων γκολφ.   Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανακαίνισης των ξενοδοχειακών μονάδων που απέκτησε πρόσφατα στο Μπαλί Κρήτης και στη Μύκονο,  η διαδικασία ανάπτυξης 4στερου ξενοδοχείου στο Μέγαρο Μεταξά στον Πειραιά, η ανακαίνιση του Μεγάρου Σλήμαν στην Αθήνα, καθώς και οι εργασίες αναβάθμισης του ξενοδοχείου Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα.

Το Jenny’ s του Sofitel

Σχετικά με το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar που μόλις άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα του εστιατορίου έχουν σχεδιαστεί από τον παγκοσμίου φήμης Ισπανό αρχιτέκτονα Lazaro Rosa Violan, ενώ το μενού επιμελήθηκαν η ομάδα των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Executive Chef του Sofitel Athens Airport Θεοφάνη Στάθη, τον Executive Sous Chef Δημήτριο Δήμτσο, τον Chef Θεόδωρο Υψηλό και τον Executive Chef του ομίλου Μήτση Δημήτριο Στειακάκη. Tο όλο concept συντονίζει ο Executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις