Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Noval Property: Το κτήριο γραφείων Butterfly στο Χαλάνδρι έλαβε «πράσινο» πιστοποιητικό

Noval Property: Το κτήριο γραφείων Butterfly στο Χαλάνδρι έλαβε «πράσινο» πιστοποιητικό

Νέα πιστοποίηση για το κτήριο γραφείων Butterfly στο Χαλάνδρι, έλαβε η Noval Property, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία στην Ελλάδα.

Το Butterfly αποτελεί το πρώτο κτήριο στην Ελλάδα το οποίο διακρίνεται με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση WiredScore, που αφορά τα συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας των ακινήτων, τις υφιστάμενες υποδομές και την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής, με σκοπό την ολοκληρωμένη ψηφιακή συνδεσιμότητά τους.

Το Butterfly απέκτησε την πιστοποίηση WiredScore στο επίπεδο Silver, ενώ έχει ήδη διακριθεί με τη διεθνή περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) στο επίπεδο “Gold”. Με αυτή την πιστοποίηση, η Noval Property επισφραγίζει έμπρακτα τη σταθερή της προσήλωση σε επενδύσεις και έργα που διαμορφώνουν φιλικά προς τον άνθρωπο ακίνητα, ενώ παράλληλα, συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα.

Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Noval Property, θυγατρική της Viohalco στον κλάδο ακινήτων, περιλαμβάνει 44 ακίνητα (το 1 μέσω κοινής συμμετοχής σε εταιρεία ακινήτων) κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και επιλεκτικά στη Βουλγαρία. Η αξία αποτίμησης των επενδυτικών ακινήτων και συμμετοχών την 31.12.2021 ήταν 425 εκατ. ευρώ περίπου

Σχετικά με την WiredScore, είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που βρίσκεται πίσω από τις πιστοποιήσεις WiredScore και SmartScore που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2013 από ηγέτες στον τομέα των ακινήτων, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, με στόχο τη βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών της πόλης. Έκτοτε έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη με πάνω από 65 εκ. τετραγωνικά μέτρα εμπορικού και οικιστικού χώρου να έχουν λάβει την πιστοποίηση WiredScore, επηρεάζοντας θετικά 7εκατομμύρια ανθρώπους σε 23 χώρες.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις