Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Pepco: Deal με Trade Estates του ομίλου Φουρλή για νέα καταστήματα – Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη οι επόμενοι σταθμοί

Pepco: Deal με Trade Estates του ομίλου Φουρλή για νέα καταστήματα – Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη οι επόμενοι σταθμοί

Στρατηγική ανάπτυξης στην ελληνική αγορά χαράσσει η Pepco, αλυσίδα ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού από την Πολωνία, η οποία αφού άνοιξε το πρώτο κατάστημα τον Οκτώβριο του 2022, τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει δύο ακόμη καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, κατόπιν συμφωνίας με την Trade Estates, εταιρεία του ομίλου Fourlis.

Πρόκειται για το εμπορικό πάρκο Florida 1 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και το εμπορικό πάρκο Top Parks στα Ιωάννινα.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης «η λειτουργία του 1ου καταστήματος της αλυσίδας στην Ελλάδα, στο Top Parks Πειραιώς, ξεπέρασε κάθε προσδοκία απόδοσης», εξηγώντας τους λόγους που οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Αλλά και η retail director της Pepco, Anca Radu, επιβεβαίωσε ότι η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών προέκυψε λόγω της υψηλής απόδοσης του πρώτου καταστήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Η Trade Estates αποτελεί στρατηγικό εταίρο για την επέκτασή μας στην ελληνική αγορά, και εξετάζουμε ήδη συνεργασίες σε νέα project που αναπτύσσει η συγκεκριμένη εταιρεία».

Στη Θεσσαλονίκη

Όσον αφορά τα νέα καταστήματα που θα ανοίξουν, το μεν πρώτο είναι το Florida 1, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πάρκα της Ελλάδας, που εκτείνεται σε οικόπεδο 132.000 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 32.000 τ.μ. Αποτελεί δε, πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για αγορές με άνετους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στα Ιωάννινα

Επιπλέον, έως το τέλος Ιουλίου, ένα ακόμα νέο κατάστημα Pepco αναμένεται να λειτουργήσει στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Ιωαννίνων. Το κατάστημα, συνολικής έκτασης 507 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο του Πάρκου που επεκτείνεται σε εμπορικούς χώρους 27.200 τ.μ. και θα συστεγάζει IKEA, H&M και δύο ακόμα διεθνείς εταιρείες ένδυσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις