Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Pepco: Έρχεται στην Ελλάδα η αλυσίδα με τις χαμηλές τιμές – Πού θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα

Pepco: Έρχεται στην Ελλάδα η αλυσίδα με τις χαμηλές τιμές – Πού θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα

Το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά ετοιμάζει για τον ερχόμενο Οκτώβριο η διεθνής αλυσίδα ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού Pepco. Με  παρουσία σε 16 χώρες της Ευρώπης και 3.000 καταστήματα που απασχολούν περισσότερους από 24.000 εργαζομένους, η Pepco ήλθε σε συμφωνία με την Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για να ανοίξει το πρώτο κατάστημα στο Piraeus Retail Park, στην συμβολή της οδού Πειραιώς και Κηφισού στα όρια τριών δήμων Μοσχάτου, Ρέντη και Νέου Φαλήρου.

Στο εμπορικό κέντρο που εκτείνεται σε  οικόπεδο  14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 13.300 τ.μ. και 280 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Λειτουργούν ήδη 4 καταστήματα μεγάλων εμπορικών Ομίλων (ΑΒ Βασιλόπουλος, McDonald’s, Μουστάκας, LC Waikiki) ενώ μέχρι το τέλος του έτους 2022,  θα παρουσιαστούν ακόμα 6 από τα τελευταία concepts διεθνών και Ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του value retailing.

Για τη συμφωνία με την Pepco που επισφραγίζει την έλευσή της στην Ελλάδα, ο κ. Δημήτρης Παπούλης, Μέλος του ΔΣ της Trade Estates και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη του πρώτου καταστήματος Pepco στην Ελλάδα, στο Piraeus Retail Park της Trade Estates. Παρακολουθώντας την Pepco και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μοντέλου της, καθώς και την ραγδαία ανάπτυξή της στην ΝΑ Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της εταιρείας στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στην  ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης σχέσης μέσα από την οποία θα ανακοινώσουμε πολλές νέες συνεργασίες».

Παράλληλα, η κ. Anca Radu, Pepco Retail Director ανέφερε: «Η εταιρεία μας, πιστεύει έντονα στις ισχυρές προοπτικές της Ελληνικής αγοράς, στην οποία θα ακολουθήσουμε δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Πιστεύουμε πως με το μοντέλο της Pepco θα προσφέρουμε στους Έλληνες μία νέα πρόταση αγορών που θα τους συναρπάσει!»

Σχετικά με τα καταστήματα Pepco, να σημειωθεί ότι οι χαμηλές τιμές είναι το βασικό πλεονέκτημα των καταστημάτων Pepco, το οποίο αναφέρεται αυθόρμητα από την πλειοψηφία των αγοραστών της παρέχοντας στις οικογένειες ό,τι χρειάζονται και θέλουν ώστε να λειτουργήσουν τα σπίτια τους με χαμηλό προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων παιδικών ενδυμάτων, μαζί με ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, οικιακά είδη, διακοσμητικά και μαλακά έπιπλα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις