Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Pierce: Εισέρχεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και «αναβιώνει» το κτίριο του Ζηρίδη στα Σπάτα

Pierce: Εισέρχεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και «αναβιώνει» το κτίριο του Ζηρίδη στα Σπάτα
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Στο κτίριο που μέχρι το 2017 λειτουργούσαν τα «Εκπαιδευτήρια Νέας Γενιάς Ζηρίδη» στα Σπάτα, πρόκειται να λειτουργήσει από το επόμενο σχολικό έτος, Pierce Νηπιαγωγείο και Δημοτικό. Οι εργασίες ολοκληρώνονται, ώστε το νέο σχολικό συγκρότημα να υποδεχθεί μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, από το σχολικό έτος 2022 – ’23.

Υπενθυμίζεται, ότι τα «Εκπαιδευτήρια Νέας Γενιάς Ζηρίδη», που με τις σύγχρονες κι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις διένυαν ιστορία 85 ετών στην εκπαίδευση, έβαλαν λουκέτο το 2017 και το κτίριο πέρασε στις τράπεζες, ξεκινώντας παράλληλα τη διαδικασία πλειστηριασμού.

Pierce: Ο σχεδιασμός

Από την πλευρά του Pierce, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την πληρέστερη υλοποίηση του σχεδιασμού, το Κολέγιο εγκαινιάζει το East Campus, πρότυπες εγκαταστάσεις 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, στο οποίο θα στεγαστεί Προνήπιο, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό. Οι εργασίες ολοκληρώνονται σύντομα, με στόχο το νέο Campus να ανταποκρίνεται στο όραμα ενός βιωματικού σχολείου, σχεδιασμένου να αναπτύσσει τις δεξιότητες και να ενισχύει τα ταλέντα των μαθητών, ένα μαθησιακό περιβάλλον όπου τα παιδιά θα απελευθερώνουν την περιέργεια και τη φαντασία τους και θα εξερευνούν κάθε πτυχή του κόσμου μας.

Η κα Ηλιάνα Λαζανά, Senior Vice President Administration & Pierce ανέφερε σχετικά: «Από τη σχολική χρονιά 2022- 2023, το Pierce εμπλουτίζει το εκπαιδευτικό του έργο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του East Campus, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα πρωτοποριακό μαθησιακό περιβάλλον, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Στόχος μας είναι, στο East Campus, η εκπαιδευτική διαδικασία να μεταμορφώνεται σε δημιουργική, βιωματική εμπειρία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία τον Όμιλο της Alpha Bank, που μερίμνησε για μια ομαλή διαδικασία μετάβασης του κτηρίου στην ιδιοκτησία μας, και τη δικηγορική εταιρία Ζέπος & Γιαννόπουλος για τη νομική τους υποστήριξη. Η φοίτηση στη νέα βαθμίδα του Pierce θα αποτελέσει συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή και μαθήτρια και θα δώσει ώθηση στη μετέπειτα εκπαιδευτική του σταδιοδρομία».

Αιτήσεις υποβάλλονται μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις