Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Public: Σε συνεργασία με Bookvoice δίνουν «φωνή» στο ελληνικό βιβλίο – Οι όροι της συμφωνίας

Public: Σε συνεργασία με Bookvoice δίνουν «φωνή» στο ελληνικό βιβλίο – Οι όροι της συμφωνίας

Καθώς τα ψηφιακά βιβλία (audiobooks) κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος η Public εγκαινίασε μία νέα συνεργασία με το Bookvoice.gr, την πρώτη μεγάλη εξειδικευμένη πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Σε δημοσιογραφική ενημέρωση, τονίστηκε η ανάγκη για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση από αναγνώστες που αναζητούν συμπληρωματικούς τρόπους ψηφιακής ψυχαγωγίας και πρόσβασης στην αναγνωστική εμπειρία στο χρόνο και χώρο που τους εξυπηρετεί.

O Νίκος Βαρβαδούκας VP Omni, Brand & Customer του Public Group δήλωσε πώς «με ενθουσιασμό θα προσφέρουμε κορυφαία ελληνικά audiobooks από φωνές γνωστών καλλιτεχνών και με σύμμαχο μια πολύ ταλαντούχα ομάδα», ενώ ο Βασίλης Ζαρκαδούλας, CEO του Bookvoice.gr δήλωσε πως: «Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα βιβλίο. Συνέργειες και συνεργασίες όπως η συγκεκριμένη αποτελούν ‘θεματοφύλακα’ του σκοπού αυτού.»

Η σημασία της συνεργασίας

Όπως ειπώθηκε σχετικά, η συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Public και του Bookvoice.gr ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία των Public, που θέτουν διαχρονικά στο επίκεντρο της δραστηριότητάς τους τον πολιτισμό, συμπληρώνοντας τις εμπειρίες που απολαμβάνουν καταναλωτές με μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες.

Όλα αυτά, καθώς το αναγνωστικό κοινό, παράλληλα με την αγάπη του για το χάρτινο βιβλίο, αναζητά online και άλλους τρόπους ανάγνωσης και ψυχαγωγίας.

Άλλωστε, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, με το εξειδικευμένο του προσωπικό, τις εκατοντάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις, τον καθιερωμένο, πια, θεσμό των Βραβείων Βιβλίου Public αλλά και το Bookfriends.gr, τη μεγαλύτερη ψηφιακή κοινότητα βιβλιοκριτικών στη χώρα, έχει εδώ και χρόνια αποδείξει την έμπρακτη στήριξή του προς τους επαγγελματίες και το βιβλιοφιλικό κοινό.

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας

Με 2 χρόνια παρουσίας και με περισσότερα από 30.000 Downloads, το Bookvoice.gr έχει κερδίσει την αγάπη του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα τίτλων από την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αλλά και αστυνομικά διηγήματα, εκδόσεις αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και well-being που αφηγούνται πάνω από 145 αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Άρης Σερβετάλης, Η Μαρία Καβογιάννη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Πέμη Ζούνη, η Κατερίνα Λέχου, Ο Δημήτρης Καταλειφός κ.α. Οι τίτλοι των ηχογραφημένων βιβλίων που προσφέρει η πλατφόρμα υπολογίζονται σε 500, από 31 εκδοτικούς οίκους.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις