Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

PwC Ελλάδας: Διεθνής διάκριση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού – Τα προγράμματα που βραβεύτηκαν

PwC Ελλάδας: Διεθνής διάκριση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού – Τα προγράμματα που βραβεύτηκαν

Για τη στρατηγική εργασιακής ευελιξίας στα HR Awards 2022 διακρίθηκε η PwC Ελλάδος, καθώς απέσπασε βραβείο στην κατηγορία ‘Best flexible working strategy’ των HR awards, τον θεσμό που επιβραβεύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα προγράμματα που βραβεύτηκαν, είναι μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας Wherever Works, το πρόγραμμα ευεξίας Be Well Work Well και το Career Break. Τα προγράμματα αυτά απαντούν στις ανάγκες των ανθρώπων της PwC Ελλάδας, βελτιώνοντας έμπρακτα την εργασιακή τους καθημερινότητα και τον προγραμματισμό βάσει των προσωπικών τους αναγκών, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Εργασιακή ευελιξία

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα πρακτικών εργασιακής ευελιξίας και μέρος του PwC People Strategy, αποτελεί η εισαγωγή του προγράμματος FlexiLife, το καλοκαίρι του 2022.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα εισήγαγε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών τα early Fridays, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο να επιλέξει τον τόπο εργασίας του -είτε αυτό ήταν από το σπίτι, τη θάλασσα ή το βουνό ή ακόμα και από το εξωτερικό- με σκοπό να εξασφαλιστεί αρμονικό work-life balance. Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν πέντε ημέρες επιπλέον άδειας, τις οποίες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο εντός των καλοκαιρινών μηνών..

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, People Experience & Culture Partner, PwC Ελλάδας,δήλωσε σχετικά: «Όλες οι ενέργειες είναι σχεδιασμένες με πραγματικό ενδιαφέρον και αφοσίωση στους ανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να κατανοούμε τι πραγματικά μπορεί να προωθήσει την ευελιξία στην εργασία και να εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές προς αυτή την κατεύθυνση. Σχεδιάζουμε ήδη τις επόμενες ενέργειες που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος».

Να σημειωθεί ότι η PwC αποτελεί δίκτυο εταιρειών σε 155 χώρες, με περισσότερα από 327.000 στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο σε ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις