Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

ReDePlan: Εισέρχεται σε νέα εποχή – Τα σχέδια για σύγχρονες πόλεις

ReDePlan: Εισέρχεται σε νέα εποχή – Τα σχέδια για σύγχρονες πόλεις

Με την τοποθέτηση του Σωκράτη Μπαλτά, εκπροσώπου δεύτερης γενιάς, στη θέση του προέδρου και operations Director, η ReDePlan χαράσσει νέα στρατηγική και παράλληλα προχωρά στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου ο ιδρυτής και νυν διευθύνων σύμβουλος της ReDePlan, κ. Μανώλης Μπαλτάς, ανέφερε ότι το συλλογικό όραμα της εταιρείας αποτελεί η διαμόρφωση σύγχρονων συνθηκών εντός των οποίων θα αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τους δυο τους, στο επίκεντρο της ανανεωμένης στρατηγικής βρίσκεται η περιβαλλοντική και λειτουργική αναβάθμιση δομημένου χώρου.

ReDePlan: Το νέο λογότυπο

Από εταιρικής πλευράς η ανανεωμένη ταυτότητα σηματοδοτεί την προσθήκη νέων θεματικών κύκλων δραστηριοποίησης, καθώς στα πλάνα περιλαμβάνεται η ενίσχυση των υπηρεσιών και η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού. Σχετικά με το προηγούμενο λογότυπο, απεικονίζονται τρεις πυλώνες της εταιρείας: Revitalization – Development – Planning.

Το 2024 η ReDePlan συμπληρώνει 20 έτη λειτουργίας και συνεισφοράς στην εξέλιξη του δομημένου περιβάλλοντος παρέχοντας υπηρεσίες διοίκησης έργου (project management), εκπόνησης τεχνικών και ειδικών μελετών, συμβουλευτικής και υποστήριξης κυκλικής οικονομίας & ανάπτυξης συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης.

Συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον, ο κ. Σ. Μπαλτάς ανέφερε ότι «Η ReDePlan, δύο δεκαετίες τώρα, παραμένει μια εταιρεία με σαφές όραμα και στόχους. Η ματιά μας για τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι πολυπαραμετρική στο πλαίσιο των απαιτήσεων της εποχής για ηθική διοίκηση και ορθολογική διαχείριση. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να είμαστε leaders στα ζητήματα οργάνωσης της επιχειρηματικότητας και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το πεδία της δραστηριότητάς μας σε όλες τις δομές του δομημένου περιβάλλοντος, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες Project Management και Τεχνικού Συμβούλου.

Ο σκοπός μας παραμένει «η Περιβαλλοντική, Λειτουργική, Πολιτιστική και Αισθητική αναβάθμιση του δομημένου χώρου». Αυτόν τον στόχο υπηρετούμε έμπρακτα πια, μέσα από το έργο μας. Αναζωογονούμε το αστικό τοπίο (Revitalizing), αναπτύσσουμε σύγχρονες πόλεις (Developing), σχεδιάζουμε ένα βιώσιμο μέλλον (Planning)».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις