Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Real Estate: Business στο luxury real estate από τις οικογένειες Βαρδινογιάννη και Στέγγου της Τεχνικής Ολυμπιακής

Real Estate: Business στο luxury real estate από τις οικογένειες Βαρδινογιάννη και Στέγγου της Τεχνικής Ολυμπιακής

Σε συμφωνία για δραστηριοποίηση στον τομέα φιλοξενίας προχώρησαν η Τεχνική Ολυμπιακή της οικογένειας Στέγγου με την SFAX Oil Ltd συμφερόντων της οικογένειας Παύλου Βαρδινογιάννη, προβλέποντας τη συμμετοχή της τελευταίας κατά 50% στο κεφάλαιο της εταιρείας με την επωνυμία «Luxury Life Μονοπρόσωπη ΙΚΕ».

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι προέβη σε κατάρτιση μη δεσμευτικού μνημονίου συναντίληψης (MoU) με την εδρεύουσα στην Κύπρο εταιρεία με την επωνυμία SFAX OIL LTD, συμφερόντων του αλλοδαπού εμπιστεύματος με την επωνυμία SFAX TRUST, συμφερόντων μελών της οικογένειας του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη, με αντικείμενο τη συμμετοχή της τελευταίας κατά 50% στο κεφάλαιο της εταιρείας με την επωνυμία «Luxury Life Μονοπρόσωπη ΙΚΕ».

Luxury κατοικίες

Τo επόμενο βήμα για την οικογένεια Στέγγου, μετά την ναυτιλία και τα κόκκινα δάνεια κι αφού παλαιότερα είχε πουλήσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής Porto Carras, είναι να δραστηριοποιηθεί σε πολυτελείς κατοικίες, από κοινού με την οικογένεια του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Η Luxury Life, που θα αποτελέσει το «όχημα» εισόδου στις πολυτελείς κατοικίες, ιδρύθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια και πλέον ξεκινά να ενεργοποιηθεί.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, η Luxury Life της Τεχνικής Ολυμπιακής, είχε αποκτήσει από την Intrum, έναντι 19,8 εκατ. ευρώ, περί τα 186 ακίνητα, τα οποία είχαν περιέλθει στην ιδιοκτησία της μέσω πλειστηριασμών.

Στην πλειονότητά τους τα ακίνητα είναι οικιστικά, ενώ ελάχιστα ακίνητα του χαρτοφυλακίου είναι επαγγελματικά, γραφεία και καταστήματα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις