Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Real estate: Σε ανοδική τροχιά οι νέες κατασκευές – Σχέδια από την κυπριακή bbf για την Κηφισιά

Real estate: Σε ανοδική τροχιά οι νέες κατασκευές – Σχέδια από την κυπριακή bbf για την Κηφισιά

Μερίδιο στην ελληνική κτηματαγορά διεκδικεί η κυπριακή εταιρεία bbf, σχεδιάζοντας άμεσα την ανάπτυξη δύο πολυτελών οικιστικών συγκροτημάτων στην Κηφισιά.

Η bbf: build better future, μια από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης γης στην κυπριακή αγορά ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, διαπιστώνει ανοδική ζήτηση σε νεόδμητα και ποιοτικά διαμερίσματα κι αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει, με τα πολυτελή συγκροτήματα στην Κηφισιά, όπως ανέφερε με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του project, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Παππάς.

Τα νέα συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών που θα ονομαστούν “Elatia” και “Amber” αντίστοιχα, θα αποτελούνται από δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, διαθέτοντας 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες, με το συνολικό τους κόστος να αποτιμάται στα 18 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε στην οικιστική αναβάθμιση της περιοχής με αυτές τις ξεχωριστές κατοικίες» ανέφερε η επικεφαλής του γραφείου της bbf: Ελλάδος, Ρεβέκκα Κλαυδιανού.

Εκτός από την Κύπρο όπου βρίσκεται η έδρα της, η bbf αναπτύσσει επίσης δραστηριότητα σε Κύπρο, Πορτογαλία και Ελλάδα. Μεταφέροντας την εμπειρία του για τις επιβαρύνσεις που προκάλεσε η ενεργειακή κρίση στο κόστος οικοδομής ο κ. Παππάς ανέφερε ότι τα οικοδομικά υλικά στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 20%, όταν στον Καναδά η αντίστοιχη αύξηση είναι της τάξης του 35%. Η εταιρεία διοργάνωσε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση (Virtual Tour) για τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζοντάς τα πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα, μέσω της τεχνολογίας της Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις