Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

SKY express: Ανοίγει «φτερά» σε Παρίσι και Λονδίνο

SKY express: Ανοίγει «φτερά» σε Παρίσι και Λονδίνο

Με στόχο τη δυναμική στήριξη της επανέναρξης της τουριστικής περιόδου η SKY Express, προσθέτει νέους προορισμούς στο πρόγραμμα δρομολογίων με τον ανανεωμένο στόλο της και ταυτόχρονα, προωθεί τη διεθνή καμπάνια Greece is bliss.

Έτσι, στις 5 Ιουνίου, η SKY Express θα συνδέσει την Αθήνα με το Διεθνές Αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ στο Παρίσι, ενώ από 1 Αυγούστου ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. 

Στη συνέχεια θα προστεθούν και εποχικά δρομολόγια με προορισμό τη Λυόν, τη Ναντ, το Αμβούργο, το Αμστερνταμ και το Ντόρτμουντ, ενώ παράλληλα η εταιρεία προχωρά και σε ενίσχυση των δρομολογίων εσωτερικού, προβλέποντας μεταξύ άλλων τη σύνδεση του αεροδρομίου Βόλου με το Ηράκλειο Κρήτης και τη Ρόδο.  Τα παραπάνω ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σε εκπροσώπους του Τύπου, η Βάσω Χριστίδη γενική διευθύντρια του ομίλου IOGR, στον οποίο ανήκει η SKY express,  με αφορμή την αγορά 6 νέων αεροσκαφών.

Όπως τόνισε η κ. Χριστίδη: «Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού. Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται»

Υπενθυμίζεται, ότι οι πτήσεις στο  εξωτερικό ξεκίνησαν πρόσφατα με Λάρνακα και Βρυξέλλες, ενώ στους πρόσφατους προορισμούς εσωτερικού περιλαμβάνονται η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος.

Ανανεωμένος στόλος και νέα στρατηγική

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo. Με την παραλαβή του 5ου στις 28/5 και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών, καλύπτοντας συνολικά 43 προορισμούς.

Όπως επεσήμανε και η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: «Το 2019 η SKY Express ήταν η τρίτη αεροπορική εταιρεία για τον Διεθνή Αερολιμένα με μερίδιο 3%. Σήμερα, με βάση τα δεδομένα Ιανουαρίου-Απριλίου, η εταιρεία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16%». 

Εκστρατεία “Greece is bliss”

Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

Με την αναβαθμισμένη SKY express, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (best value fare), προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία  εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. 

Σημειώνεται, ότι η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, με την παρουσία να επεκτείνεται πέραν των αερομεταφορών, στους κλάδους του τουρισμού, logistics, εμπορίας ελαιολάδου κ.λπ. Ο όμιλος απασχολεί συνολικά 5.500 εργαζομένους.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις