Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

SKY express: Διευρύνει τα δρομολόγια του εξωτερικού – Αεροδρόμιο Μονάχου ο νέος προορισμός

SKY express: Διευρύνει τα δρομολόγια του εξωτερικού – Αεροδρόμιο Μονάχου ο νέος προορισμός

Τη σύνδεση Αθήνας – Μονάχου εγκαινίασε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου η SKY express, ξεκινώντας τη σύνδεση με την γερμανική μεγαλούπολη, πέντε ημέρες την εβδομάδα.   Το νέο δρομολόγιο είναι στρατηγικής σημασίας καθώς αυξάνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ δύο προορισμών με ισχυρούς δεσμούς.

Η ένταξη του Μονάχου στο διεθνές δίκτυο που καλύπτει η SKY express όλο τον χρόνο, είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης στην οποία συνυπολογίστηκε ο ρόλος του συγκεκριμένου προορισμού στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Όπως ανέφερε ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express: «Το Μόναχο ήταν από την αρχή στο πλάνο της εταιρείας, καθώς αποτελεί προορισμό με ιδιαίτερη σύνδεση σε επίπεδο ελληνισμού».

«Την Ελλάδα και την Βαυαρία δεν τις συνδέουν μόνο το μπλε και το λευκό στις σημαίες τους, αλλά και ισχυροί πολιτιστικοί δεσμοί. Με τη σημαντική ενίσχυση της συνδεσιμότητας μεταξύ των δύο αεροδρομίων, η αεροπορική διασύνδεση Ελλάδας και Γερμανίας είναι πλέον ευκολότερη και αναμένεται αυξημένη», δήλωσε ο Mr. Thomas Kube, Vice President Route and Passenger Development του Αεροδρομίου του Μονάχου.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 2 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις με το αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία, ενώ στις 26 Οκτωβρίου είχε ενταχθεί και το Μιλάνο της Ιταλίας, στο δίκτυο εξωτερικού που εξυπηρετεί η Sky express. H ενίσχυση του πτητικού προγράμματος με νέους προορισμούς, υλοποιείται για να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για αεροπορικές μετακινήσεις.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις