Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Samsung Electronics Hellas: Διακρίθηκε με το «Βραβείο επενδύσεων σε ελληνικές καινοτόμες ιδέες»

Samsung Electronics Hellas: Διακρίθηκε με το «Βραβείο επενδύσεων σε ελληνικές καινοτόμες ιδέες»

Μία σημαντική διάκριση στα “Hellenic Innovation Forum and Awards 2021” απέσπασε η Samsung Electronics Hellas με το «Βραβείο επενδύσεων σε ελληνικές καινοτόμες ιδέες». H διοργάνωση των βραβείων τίμησε τη Samsung για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη της εγχώριας καινοτομίας, με αφορμή την ένταξη του τεχνοβλαστού Innoetics στο διεθνές οικοσύστημα της.

Κατά τη διάρκεια των “Hellenic Innovation Forum and Awards 2021”, που φέτος πραγματοποιήθηκαν με τη μορφή ψηφιακής εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, BuyngMoo (Θεόφιλος) Shin, παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας: «Το όραμά μας στη Samsung Electronics είναι να ανακαλύπτουμε διαρκώς τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η τεχνολογική καινοτομία αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της Samsung και αποδοτικότητας που διευρύνει τα όρια και προωθεί την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Αναγνωρίζουμε τα δημιουργικά ταλέντα και επενδύουμε στις καινοτόμες ιδέες τους, γι’ αυτό και πιστέψαμε στην Innoetics, μια ομάδα νέων ταλαντούχων ανθρώπων που πρόσφατα εντάχθηκαν στην παγκόσμια οικογένειά μας. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους τους εργαζόμενους στη Samsung που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ανθρώπους και φέρνουν θετικές αλλαγές με τις πρωτοποριακές ιδέες τους».

Η διάκριση αυτή αντανακλά τη συμβολή της Samsung στην ενίσχυση αξιόλογων εγχώριων δραστηριοτήτων που προάγουν την έρευνα και την ανάπτυξη στην τεχνολογία. Η εταιρεία επιδιώκει να ηγείται των εξελίξεων επενδύοντας στην έρευνα, στην καινοτομία και στις ανατρεπτικές ιδέες με στόχο να προσφέρει προηγμένες εμπειρίες τεχνολογίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις