Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Smartwatch: Ραγδαία ανάπτυξη για τα έξυπνα ρολόγια – Τι προσφέρουν τα εξελιγμένα μοντέλα της Huawei

Smartwatch: Ραγδαία ανάπτυξη για τα έξυπνα ρολόγια – Τι προσφέρουν τα εξελιγμένα μοντέλα της Huawei

Τα ρολόγια της νέας εποχής δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα ρολόγια προηγούμενων γενιών. Τα smartwatch που την τελευταία τριετία αναπτύσσονται με ρυθμούς της τάξης του 400% κερδίζουν όλο και πιο πολύ το κοινό τους και γίνονται ανταγωνιστικά ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Διαθέτουν από επεξεργαστή, camera και αισθητήρες μέχρι μετρητή καρδιακών παλμών. Μπορούν να συνδεθούν με το ίντερνετ και να κατεβάζουν εφαρμογές ή να συνδεθούν με το smartphone και να διαχειριστούν κλήσεις και sms.

Σε αυτό το περιβάλλον η Huawei παρουσίασε την νέα σειρά GT 3 Pro, με ακόμη πιο εκτεταμένες λειτουργίες υγείας και προπόνησης και ισχυρότερη απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά, που μόλις κυκλοφόρησε δίνει μεγάλη σημασία στην αισθητική εικόνα, καθώς επιδίωξη του σχεδιαστικού τμήματος είναι να τα κάνει να παραπέμπουν σε έργο τέχνης.

«Σύμβουλος υγείας»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της σειράς GT 3 Pro, τονίστηκαν οι χρήσεις του ρολογιού που σχετίζονται με την παρακολούθηση της υγείας. Η νέα σειρά διαθέτει το κουμπί ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), χάρη στο οποίο ο χρήστης μπορεί εύκολα και απλά να ελέγχει την λειτουργία της καρδιάς του, με ένα κλικ. Πιστοποιημένη ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων της Κίνας, η εφαρμογή ECG της Huawei διαθέτει αισθητήρα υψηλής απόδοσης και παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή και πολλά άλλα. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξύμετρου, επιτρέποντας την μέτρηση επιπέδων οξυγόνου, ανά πάσα στιγμή. Με τα φιλικά προς το δέρμα υλικά, υπάρχει ακόμα η αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας.

«Προσωπικός Προπονητής»

Την χαρακτηρίζουν και προσωπικό προπονητή, επειδή η νέα σειρά διευκολύνει την άθληση και υποστηρίζει τα αθλήματα. Μεταξύ άλλων διαθέτει επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης και πάνω από 100 sports modes για εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης. Με την λειτουργία έξυπνου σχεδίου τρεξίματος και το Dual-Band GNSS πέντε δορυφορικών συστημάτων, εξασφαλίζει ακόμα πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού και δίνει το δικαίωμα σε κάθε δρομέα, να κάνει την υπέρβαση.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις