Site icon NewsIT

Ten Brinke: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο real estate της Ελλάδας

25.10.2022 | 07:23
Ten Brinke: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο real estate της Ελλάδας

Ευκαιρίες στο real estate της Ελλάδας διαπιστώνει η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Ten Brinke, η οποία στη χώρα μας διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο από οικιστικά, εμπορικά κτίρια και πάρκα, που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε ο Albert ten Brinke, πρόεδρος τους Ten Brinke Group, στο πλαίσιο της Prodexpo: «Αυτή τη στιγμή είμαστε  αντιμέτωποι με την τέλεια καταιγίδα. Δεν είναι μόνο ενεργειακή κρίση αλλά και προσφυγική. Στην Ολλανδία έχουμε κρίση και με το άζωτο. Κυνηγάμε κάθε ευκαιρία, και έτσι αναμένεται να αναπτυχθούμε και  στην Ελλάδα. Ποτέ μην αφήσετε μια κρίση να πάει χαμένη, η κρίση δίνει ευκαιρίες».

«Η αγορά της Ελλάδας πάει προς τα πάνω, απολαύστε το» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Wim ten Brinke, Group’s COO. Μιλώντας για τις προοπτικές της Ελλάδας ο ίδιος ανέφερε ότι: «Στην Ολλανδία και στη  Γερμανία η ζήτηση για σπίτια έχει πάει πίσω. Στην Ελλάδα όμως είναι πολλά που μπορούν να γίνουν, στην Ολλανδία και στη Γερμανία όχι. Εδώ η αγορά πηγαίνει προς τα πάνω και αυτό απολαύστε το. Αλλά θέλει προσοχή». 

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο real estate της Ευρώπης, ο ίδιος τόνισε ότι: «Η μία κρίση ακολουθεί την άλλη. Μέσα στην κρίση είναι σημαντικό να έχεις κεφάλαια. Πρέπει κανείς να ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητες του. Στα πλαίσια μιας κρίσης πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι για να δούμε που πηγαίνει. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να έχουμε μεγαλύτερη κατανομή αγορών. Πρέπει κανείς να μην εξαρτάται αποκλειστικά από μια χώρα, για αυτό έχουμε παρουσία στην Ισπανία, στην Ελλάδα και την Ολλανδία».

Όσον αφορά τις προοπτικές του real estate ο ίδιος ανέφερε ότι: «Το μέλλον σημαίνει να προετοιμάζεσαι σωστά για αυτό που έρχεται. Πρέπει κάποιος να αναπτύσσει αυτά που θέλει η αγορά  άμεσα. Πρέπει να υπάρχουν γρήγορες αντιδράσεις, για να υπάρχει η λύση μέσα σε δύο τρία χρόνια».

Όσον αφορά τη δραστηριότητα της Ten Brinke στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο κατασκευάζει μεταξύ άλλων οικιστικά συγκροτήματα σε Χαλάνδρι, Αργυρούπολη, Βούλα κι Ελληνικό, συγκρότημα διαμερισμάτων με εμπορική ανάπτυξη στη Γλυφάδα, εμπορικό πάρκο στα Σπάτα και την Πάτρα κι άλλα, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει την κατασκευή σε logistic center στην Ελευσίνα, εμπορικό πάρκο στην Πειραιώς, αλλά και οικιστικά κι εμπορικά ακίνητα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version