Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Unison: Αυτή είναι η εταιρεία που απολυμαίνει επτά αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport

Unison: Αυτή είναι η εταιρεία που απολυμαίνει επτά αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης anti – Covid 19 παρέχει η Unison σε επτά από τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece.   

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Fraport Greece, οι υπηρεσίες που παρέχει η Unison αφορούν την απολύμανση κατά Covid19, καθαρισμό, υπηρεσίες pest (απεντόμωση / απολύμανση), καθώς και την παροχή αναλώσιμων στα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και  Σκιάθου.

Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία, η Fraport Greece, συμβάλλει καταλυτικά στην Πιστοποίηση των νέων αεροδρομίων από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), αναφορικά με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, σε μια περίοδο που ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Σχετικά με τη Unison,  πρόκειται για εταιρεία, που έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management από το 1977. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση, παραμένοντας αποκλειστικός συνεργάτης της International Service Solutions (ISS).

Οι όροι συνεργασίας

Ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Η UNISON συνεχίζει να απαντά με συνέπεια στις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, ενισχύοντας μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες της το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και όλων εκείνων που φτάνουν κάθε μέρα στη χώρα μας. Με ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μας στη Fraport Greece, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμονή και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε από τη δική μας πλευρά στην πιστοποίηση των αεροδρομίων –  σε νησιά πόλο έλξης  επισκεπτών από όλο τον κόσμο – αλλά και στο να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού».

Ο κ. Ηλίας Μαραγκάκης, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece,  υπογράμμισε: «Τα 14 αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece έλαβαν πρόσφατα από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων πιστοποίηση μεταξύ άλλων και για το υψηλό επίπεδο καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων και επιφανειών των αεροδρομίων. Η πιστοποίηση αυτή αντικατοπτρίζει και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνεργάτες μας, όπως η UNISON στα 7 Περιφερειακά Αεροδρόμια του Αιγαίου, που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου καθαριότητα εντός των πολύ απαιτητικών αεροδρομιακών υποδομών.»

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις