Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Wind: Προς επισημοποίηση η εξαγορά της από την United Group – Θα υπάρξουν αλλαγές

Wind

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ολοκληρωθεί κι επισήμως η συναλλαγή εξαγοράς της Wind από την United Group.

Η εξαγορά της Wind εγκρίθηκε από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού στις 22 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συναλλαγή θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του Ιανουαρίου.

Η μετάβαση της Wind στην νέα εποχή, θα σημάνει και μια σειρά αλλαγών, οι οποίες αν και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως, ωστόσο, εστιάζουν τόσο στην αλλαγή του ονόματος της Wind όσο και σε διοικητικές αλλαγές.

Την ώρα που λαμβάνονται αποφάσεις και δρομολογούνται ανακοινώσεις, σταθερός, παραμένει ο αρχικός στόχος της United Group και της μητρικής BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο και δυνατό πάροχο τηλεπικοινωνιών, με παρουσία στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία, τη συνδρομητική τηλεόραση και το internet.

Όπως είχε ανακοινωθεί, με τη συγχώνευση στόχος είναι να δημιουργηθεί ο δεύτερος μεγαλύτερος παίκτης σε αριθμό συνδρομητών στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας και ο τρίτος μεγαλύτερος στην αγορά κινητής με μικρή διαφορά από το δεύτερο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια του γ’ τριμήνου 2021 η Wind πέτυχε σημαντική ανάπτυξη εσόδων και συνδρομητικής βάσης, ενώ σημείωσε πρόοδο σε όλους τους στρατηγικούς της στόχους.

Στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς κ. Νάσος Ζαρκαλής είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία, καθώς αξιοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες της και την εμπορική δυναμική που έχει δημιουργηθεί από την αρχή του χρόνου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις