Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΔΩΔΩΝΗ: Διευρύνει την παρουσία της με νέες κατηγορίες τροφίμων –  Τι δηλώνει ο CEO της εταιρείας

ΔΩΔΩΝΗ: Διευρύνει την παρουσία της με νέες κατηγορίες τροφίμων –  Τι δηλώνει ο CEO της εταιρείας

Την τεχνογνωσία και την εμπειρία από τη φέτα αξιοποιεί η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, επενδύοντας σε μια νέα κατηγορία, τα αλμυρά σνακς, με έμφαση στην υγιεινή διατροφή, καθώς όπως δηλώνει ο CEO κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές.

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε με 59 χρόνια ιστορίας κι έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα.   Στην Ελλάδα διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, ενώ εξάγει σε 50 και πλέον χώρες του κόσμου.

Με το νέο εγχείρημα, επιδιώκει να αξιοποιήσει την εμπειρία και τη θέση της στον κλάδο της τυροκομίας, λανσάροντας τραγανά σνακ φέτας, ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π.  Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, με επίκεντρο τη φιλοσοφία της για ποιοτικά και αγνά προϊόντα, τα νέα Baked Cheese Thins συνδυάζουν την ιστορία της εταιρείας με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής σνακ. Συγκεκριμένα, παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους (vegetarians), ενώ δεν περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης (17gr ανά 100gr προϊόντος) η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα στο τυρί.

Για τη μέθοδο παραγωγής της νέας κατηγορίας των σνακς, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και λειτουργίας, επενδύουμε σταθερά στο να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, στη ΔΩΔΩΝΗ η φιλοσοφία μας στραμμένη στο υπερσύγχρονο R&D τμήμα μας και γύρω από το πώς θα αναπτύξουμε ένα νέο προϊόν. Τα Baked Cheese Thins, ψημένα με την αγαπημένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, αποτελούν μια νέα, υγιεινή πρόταση για όλα τα μέλη της οικογένειας, εμπλουτίζοντας έτσι το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας στην αγορά, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις