Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Εθνική Ασφαλιστική: Επέκταση της συνεργασίας με τον όμιλο HHG

Εθνική Ασφαλιστική: Επέκταση της συνεργασίας με τον όμιλο HHG

Επεκτείνεται η συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον όμιλο HHG, καθώς οι ασφαλισμένοι με ομαδικό ασφαλιστήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχουν πρόσβαση στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του ομίλου και σε επιλεγμένες κλινικές του ίδιου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής «στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους της με ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο».

Ο γενικός διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική, Ηλ. Δασκαλόπουλος, δήλωσε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τον ασφαλισμένο και τις ανάγκες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG, αλλά και με τις κλινικές του ίδιου Ομίλου, καθώς έτσι παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας αμεσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και διασφαλίζουμε την αναβαθμισμένη εξυπηρέτησή τους».

Υπενθυμίζεται ότι τα σημεία εξυπηρέτησης των HealthSpot και των κλινικών του Ομίλου HHG μπορούν να τα αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο site της Εθνικής Ασφαλιστικής www.ethnikiasfalistiki.gr

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις