Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

H Vodafone καταλύτης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών

H Vodafone καταλύτης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, και λειτουργεί ως καταλύτης στην αγορά.

Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Vodafone επενδύει στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα.

Στα 26 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, υλοποιώντας ένα στρατηγικό πλάνο για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. Νωρίτερα, από το 2008 έως το 2015, η Vodafone επένδυσε περισσότερα από 1,5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.

H Vodafone οδηγεί την Ελλάδα στην κοινωνία των Gigabit

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών στην Ελλάδα, που ξεπερνά τα 7.000 χλμ και εξυπηρετεί περισσότερες από 700.000 ευρυζωνικές συνδέσεις. Παράλληλα διαθέτει περισσότερες από 2350 εγκαταστάσεις με παροχή γραμμών υψηλής χωρητικότητας (fiber to the building).
Σήμερα, η Vodafone προχωρά στην πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη δικτύου νέας γενιάς (και με την χρήση οπτικών ινών) σε Φρεαττύδα, Νέο Κόσμο, Παγκράτι, Γηροκομείο και Νέα Ιωνία και συνεχίζει μέσα στους επόμενους μήνες την υλοποίηση δικτύων νέας γενιάς (FTTH είτε FTTC) σε πολλές περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων και της Βέροιας.

Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει διαρκώς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο στην κινητή, με εκτενή κάλυψη 3G και 4G και υπηρεσίες 4G+ που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, ποιότητα και αξιοπιστία στους συνδρομητές της.

Προσφέροντας συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας

Η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις.

Το Vodafone Home αποτελεί μια μοναδική εμπειρία σταθερής και Internet για κάθε σπίτι, που συνοδεύεται από πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα. Η IPTV πλατφόρμα Vodafone TV διαθέτει τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο στην Ελλάδα, ενώ με την πρόσφατη εμπορική συμφωνία για τη διανομή των καναλιών Novasports, η Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Στην κινητή τηλεφωνία, η Vodafone προσφέρει διαρκώς νέες δυνατότητες και καινοτόμα προϊόντα καρτοκινητής και συμβολαίου που συνδυάζουν ομιλία και data και απελευθερώνουν την επικοινωνία των συνδρομητών ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.

Η Vodafone στέκεται επίσης δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης, με ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία τους.

Ξεχωρίζει για την Καλύτερη Εμπειρία Εξυπηρέτησης

Η Vodafone αναγνωρίζεται ως έμπειρος συνεργάτης που στηρίζει κάθε σύγχρονη ανάγκη για επικοινωνία με ποιοτικές λύσεις και μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Διαθέτοντας αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας και υπηρεσίες, προσωπική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, η Vodafone εξασφαλίζει για τους πελάτες της σημαντικά οφέλη – κλήσεις υψηλής ποιότητας, ξέγνοιαστη πρόσβαση σε υπηρεσίες δεδομένων και σε ψυχαγωγία, άριστη υποστήριξη και μοναδικά προνόμια.

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως 4G Smarphοnes, Tablets, Αξεσουάρ, λύσεις «smart home», καθώς και να ενημερωθούν για νέες λύσεις επικοινωνίας, πληροφορικής και ψυχαγωγίας. Η Ομάδα Internet της Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, την IPTV και άλλες καινοτομίες αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με τη συσκευή τους.

Αναπτύσσει δίκτυα για ένα καλύτερο μέλλον

Αποστολή και σκοπός της Vodafone είναι, με τις τεχνολογίες της, να συνδέει τον κόσμο ώστε όλοι να μπορούν να ζουν καλύτερα σήμερα και στο μέλλον. Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η Vodafone ανταποκρίνεται με ουσιαστικό τρόπο στις σύγχρονες προκλήσεις, με ισχυρή δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα, που αξιοποιούν την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, παράγοντας παράλληλα οικονομική και κοινωνική αξία στην Ελλάδα.

Προσδοκία άλλωστε της Vodafone είναι να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη δημιουργία νέων προοπτικών στη χώρα μας, επενδύοντας σε τεχνολογίες για το μέλλον. Παράλληλα, μέσα από το Ίδρυμα Vodafone να αξιοποιεί τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών ώστε να συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία με ουσιαστικά προγράμματα που προάγουν την υγεία, την εκπαίδευση και μια καλύτερη ζωή.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις