Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Οινοποιητική Λαφαζάνης με έδρα την Νεμέα επενδύει στην εξωστρέφεια σε συνεργασία με Mindhaus

Η Οινοποιητική Λαφαζάνης με έδρα την Νεμέα επενδύει στην εξωστρέφεια σε συνεργασία με Mindhaus

Την επικοινωνία της ιστορίας και της τεχνογνωσίας που κατέχει στην οινοποίηση και την προβολή της δυναμικής που διαθέτει τόσο η ΠΟΠ Νεμέας όσο και η Μεσσηνία στον τομέα του οινικού τουρισμού, επιδιώκει μεταξύ άλλων η Οινοποιητική Λαφαζάνης, μέσα από την νέα συνεργασία που σύναψε με την Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος του V+O Group.

«Από κοινού θα κάνουμε πιο γνωστά τα αμπελοτόπια, τις ποικιλίες, τα κρασιά και την γαστρονομία των περιοχών μας, τις αρετές και το τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον ώστε περισσότεροι άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι, να τα γνωρίσουν και να τα απολαύσουν», δήλωσε ο κ. Σπύρος  Λαφαζάνης, επικεφαλής της ομώνυμης οινοποιητικής, με αφορμή την νέα συνεργασία.  

Εκτός από την Λαφαζάνης Οινοποιητική ΑΕ, ο όμιλος επιχειρήσεων του κ. Σπύρου Λαφαζάνη, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την εξαγορά του ιστορικού οινοποιείου Νέστωρ στη Μεσσηνία, δημιουργώντας έτσι, έναν από τους πλέον εξειδικευμένους ομίλους οινικής παραγωγής.

Οινοποιητική παράδοση

Με πάνω από 70 χρόνια ιστορία στην οινοποίηση, ο Όμιλος επιχειρήσεων του κ. Σ. Λαφαζάνη διαθέτει δύο οργανωμένες και σύγχρονες οινοποιητικές μονάδες στην Πελοπόννησο, στις περιοχές της ΠΟΠ Νεμέας και της Μεσσηνίας, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας και αναπτύσσουν σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 10 χώρες.

Βασικές επιδιώξεις του Ομίλου είναι η αξιοποίηση των ιδιαίτερων ποικιλιών κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της αμπελουργίας, της οινοποίησης και της απόσταξης και διατηρώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

«Η εταιρεία μας για πολλά χρόνια ασχολείται με την παραγωγή κρασιών και αποσταγμάτων από σταφύλι, στην πιο μεγάλη και πολυποίκιλη  αμπελουργική Γη, αυτή της Πελοποννήσου. Όντας τα οινοποιεία μας μέσα στη φύση και τα αμπέλια, προσπαθούμε με γνώση και μεράκι για την καλύτερη αξιοποίηση και ανάδειξη  των αμπελοοινικών της ποιοτικών χαρακτηριστικών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά η συνεργασία μας με την Mindhaus, μια εταιρεία με σπουδαίους ανθρώπους και αναγνωρισμένο κύρος» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.  

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις