Σάββατο, 24 Φεβ.
13oC Αθήνα

Η ΒΙΑΝΕΞ και το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους

Η ΒΙΑΝΕΞ και το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει ζευγάρια στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς.

Με σκοπό τη στήριξη ζευγαριών που αντιμετωπίζουν αναπαραγωγικές και οικονομικές δυσκολίες ώστε να γίνουν γονείς, η ΒΙΑΝΕΞ ανανεώνει τη συνεργασία της με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live, με την εταιρεία να «υιοθετεί» την Σπάρτη για ένα ολόκληρο έτος. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία έχοντας επίκεντρο τον άνθρωπο, βοηθά να έρθει στον κόσμο κάθε παιδί που αγαπήθηκε πριν ακόμη γεννηθεί.

Η συνεργασία με το σωματείο Be-Live ξεκίνησε το 2020, με τη ΒΙΑΝΕΞ να «υιοθετεί» τη Σάμο και την Πάτμο διαδοχικά τα πρώτα δύο χρόνια, με ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα για τα νέα ζευγάρια που κατοικούν στα νησιά, τα οποία κρατούν πλέον τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους.

Το έργο του σωματείου που στηρίζει η εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα της  εξ’ ολοκλήρου κάλυψης του κόστους των απαραίτητων διαδικασιών για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν οικονομικές και αναπαραγωγικές προκλήσεις και χρειάζεται να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

O κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός της οικογένειας έχει υψηλή θέση και αξία για τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, έτσι θέλαμε να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε όλα εκείνα τα ζευγάρια που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ειδικά σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Έχοντας ήδη μια επιτυχημένη συνεργασία με το σωματείο BeLive, υιοθετώντας τη Σάμο και την Πάτμο, φέτος επιλέξαμε μια πόλη στην περιοχή καταγωγής της οικογένειας του Ιδρυτή μας, του Παύλου Γιαννακόπουλου, κι αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Θα συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις με σεβασμό στους συμπολίτες μας και στην ελληνική κοινωνία, όντας σταθερός αρωγός όπου υπάρχει ανάγκη».

Οι ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου BeLive, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, σημειώνουν για τη συνεχιζόμενη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ: «Εκτιμάμε απεριόριστα την έμπρακτη στήριξη του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ανανεώνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά την ήδη πετυχημένη συνεργασία με το Σωματείο μας. Η από κοινού στήριξη των ζευγαριών που προέρχονται από τη Σπάρτη είναι ένα ακόμα βήμα που δικαιώνει τις αρχικές μας δεσμεύσεις και την αμείωτη προσπάθεια όλης της ομάδας της Be-Live. Με πίστη στο όραμα και τη φιλοσοφία μας συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον θεσμό της οικογένειας και να συμβάλλουμε ενεργά στην αντιμετώπιση του σοβαρού δημογραφικού ζητήματος στη χώρα μας. Δηλώνουμε περήφανοι για το έργο μας αλλά και ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλες εταιρίες, όπως η ΒΙΑΝΕΞ, συνεισφέροντας υλικά και ηθικά στην προσπάθειά μας».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις