Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

iDNA Genomics: Πλάνο ανάπτυξης και νέοι στόχοι μετά τη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ

iDNA Genomics: Πλάνο ανάπτυξης και νέοι στόχοι μετά τη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ

Το πλάνο ανάπτυξης και τους νέους στόχους της iDNA Genomics παρουσίασε ο ιδρυτής και πρόεδρος της, Φώτης Σακελλαρίδης, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με την φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

Η ΒΙΑΝΕΞ θα λειτουργήσει ως «όχημα» για την ανάπτυξή της iDNA Genomics στην ελληνική αγορά, αλλά και για την είσοδο της στην Ευρώπη, στοχεύοντας πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη.

Στην παρουσίαση επισημάνθηκε ότι η ΒΙΑΝΕΞ θα συμβάλλει στο κομμάτι του market access strategy, ενώ παράλληλα θα διαθέσει 70 ιατρικούς επισκέπτες που θα ενημερώσουν δέκα χιλιάδες γιατρούς στην Ελλάδα για τα προϊόντα της iDNA Genomics και τις δυνατότητές τους στο χώρο της γονιδιωματικής ανάλυσης (DNA Test).

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε: «Τη φετινή χρονιά, μετά και τη συμφωνία με τη ΒΙΑΝΕΞ και προχωρώντας στο business plan της, η iDNA Genomics στοχεύει σε κερδοφορία ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, που θα προέλθει από τζίρο 4 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2025 θέτει στόχο κέρδη πέντε εκατ. ευρώ, με τζίρο 17 εκατ., όπως ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης συμπληρώνοντας πως έχουν εξασφαλιστεί τα απαραίτητα κεφάλαια για την επόμενη διετία.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις