Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

«Καλάθι του νοικοκυριού» και στις αλυσίδες παιχνιδιών – Ποιες κατηγορίες αφορά

«Καλάθι του νοικοκυριού» και στις αλυσίδες παιχνιδιών – Ποιες κατηγορίες αφορά

Στην απόλυτα γιορτινή κατηγορία, τα παιχνίδια, επεκτείνεται το «καλάθι του νοικοκυριού», αρχής γενομένης από τις 14 Δεκεμβρίου, εξοικονομώντας χρήματα στον οικογενειακό προγραμματισμό σε μια περίοδο που τα έξοδα είναι αυξημένα.

Αφού, ξεκίνησε, εξασφαλίζοντας χαμηλότερες τιμές σε τρόφιμα και καταναλωτικά είδη, κι αφού επεκτάθηκε σε ειδικές κατηγορίες, τώρα στο «καλάθι του νοικοκυριού» σειρά παίρνουν τα παιχνίδια, με όλες τις αλυσίδες να προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους.

Τα προϊόντα που θα συμμετέχουν, θα αφορούν κυρίως εκπαιδευτικά και παιχνίδια που προάγουν γνωστικές δεξιότητες, όπως παζλ, επιτραπέζια, διαδραστικά κ.λπ.

Γιορτές με «ειδικές τιμές» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες, όπως Jumbo, Μουστάκας, Zaharias, Perfect Toys Πανταζόπουλος, Max Stores κι άλλες. Σε επίσημες ωστόσο ανακοινώσεις οι εταιρείες θα προβούν το αμέσως προσεχές διάστημα, κι αφού αρχικά ανακοινωθεί επισήμως η δυνατότητα συμμετοχής τους στο «καλάθι του νοικοκυριού».

Μαζί με τα παιχνίδια, στο «καλάθι του νοικοκυριού» πρόκειται να προστεθούν κι άλλα εποχιακά είδη, με έμφαση στα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, όπως μελομακάρονα κουραμπιέδες, τσουρέκια, βασιλόπιτες κι άλλα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις