Επιχειρήσεις

«Καλάθι του νοικοκυριού» και στις αλυσίδες παιχνιδιών – Ποιες κατηγορίες αφορά

Στην απόλυτα γιορτινή κατηγορία, τα παιχνίδια, επεκτείνεται το «καλάθι του νοικοκυριού», αρχής γενομένης από τις 14 Δεκεμβρίου, εξοικονομώντας χρήματα στον οικογενειακό προγραμματισμό σε μια περίοδο που τα έξοδα είναι αυξημένα.

Αφού, ξεκίνησε, εξασφαλίζοντας χαμηλότερες τιμές σε τρόφιμα και καταναλωτικά είδη, κι αφού επεκτάθηκε σε ειδικές κατηγορίες, τώρα στο «καλάθι του νοικοκυριού» σειρά παίρνουν τα παιχνίδια, με όλες τις αλυσίδες να προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους.

Τα προϊόντα που θα συμμετέχουν, θα αφορούν κυρίως εκπαιδευτικά και παιχνίδια που προάγουν γνωστικές δεξιότητες, όπως παζλ, επιτραπέζια, διαδραστικά κ.λπ.

Γιορτές με «ειδικές τιμές» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες, όπως Jumbo, Μουστάκας, Zaharias, Perfect Toys Πανταζόπουλος, Max Stores κι άλλες. Σε επίσημες ωστόσο ανακοινώσεις οι εταιρείες θα προβούν το αμέσως προσεχές διάστημα, κι αφού αρχικά ανακοινωθεί επισήμως η δυνατότητα συμμετοχής τους στο «καλάθι του νοικοκυριού».

Μαζί με τα παιχνίδια, στο «καλάθι του νοικοκυριού» πρόκειται να προστεθούν κι άλλα εποχιακά είδη, με έμφαση στα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, όπως μελομακάρονα κουραμπιέδες, τσουρέκια, βασιλόπιτες κι άλλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη
Η 1η εκδήλωση του ΣΕΛΠΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας του Συνδέσμου
Κώστας Γεράρδος
Υπογράφηκε νέα ΣΣΕ στον κλάδο παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλου-Πάνω από 10,5% οι αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες
Η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας επαναφέρει τη συλλογική διαπραγμάτευση στον πυρήνα της εργασιακής ζωής, αποκαθιστά μισθολογικές ανισότητες και θεσμικά δικαιώματα και ενισχύει τη διαπραγματευτική ισχύ των εργαζομένων.
A worker cuts a metal plate inside an industrial tank manufacturing factory on the outskirts of Ahmedabad, India, January 31, 2025.
Π. Σουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): «Η Βόρεια Ελλάδα μετασχηματίζεται σε ευρωπαϊκό κόμβο υποδομών, ενέργειας και καινοτομίας»
Ο κος Στουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) ανέφερε πως «η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα σήμερα φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν, ως κόμβος μεταφορών, ενέργειας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων
Το λογότυπο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 1