Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κύκνος: Νέες κατηγορίες και διακρίσεις για την Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών

Κύκνος: Νέες κατηγορίες και διακρίσεις για την Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών

Στην κατηγορία προϊόντων με μηδενική ζάχαρη εισήλθε η Ελληνική Εταιρία Κονσερβών KYKNOS, με ιστορία που ξεπερνά τον αιώνα, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και διεθνή παρουσία με εξαγωγική δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, η εταιρεία που παραδοσιακά έχει συνδέσει το όνομά της με τις τομάτες, καθώς αποτελούν την πρώτη ύλη στη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της, μεταξύ άλλων έχει λανσάρει το προϊόν ΚYKNOS Ketchup 0% προσθήκη ζάχαρης, για το οποίο απέσπασε πρόσφατα διάκριση στα Superior Taste Awards 2023.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν βραβεύτηκε για την ανώτερη γεύση και ποιότητά του, αποσπώντας τη μέγιστη διάκριση, «τρία αστέρια», στα Superior Taste Awards, που είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στο χώρο των τροφίμων και ποτών.  Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου προϊόντος είναι ότι περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα (χυμούς φρούτων μήλο & σταφύλι) και είναι χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

Η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και η πλούσια γεύση του προϊόντος ήταν μεταξύ των χαρακτηριστικών που του χάρισαν την υψηλότερη βαθμολογία των αναγνωρισμένων σεφ της κριτικής επιτροπής.

Να σημειωθεί, ότι το καταστατικό της «Ελληνικής Εταιρίας Κονσερβών» στο Ναύπλιο συντάχθηκε την 1η Απριλίου 1915, καθιστώντας την μία από τις παλαιότερες εταιρείες της χώρας.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις