Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναγιώτης Αλαμάνος, CEO της ΣΟΛ Crowe: Τρεις δεκαετίες δράσης στο ελληνικό επιχειρείν

Παναγιώτης Αλαμάνος, CEO της ΣΟΛ Crowe: Τρεις δεκαετίες δράσης στο ελληνικό επιχειρείν

Τη δέσμευσή της ΣΟΛ Crowe να παραμείνει δίπλα στους πελάτες της, με υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής εταιρείας παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών ΣΟΛ Crowe, κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, με αφορμή τον εορτασμό 30 χρόνων δράσης στην ελληνική αγορά.

Η ΣΟΛ Crowe ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα το 1993 και από τότε έχει αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη για πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης. Τη διαδρομή και τις αξίες της εταιρείας και τη δέσμευση για το μέλλον, ανέπτυξε ο κ. Αλαμάνος σε ειδική εκδήλωση. Όπως είπε: «Στη ΣΟΛ Crowe δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον και αναπτυσσόμαστε προς  όφελος των ανθρώπων, της οικονομίας και της κοινωνίας μας».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο CEO της Crowe Global, Kamel Abouchacra, o οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «H ΣΟΛ Crowe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ένας συνεργάτης που προσφέρει μεγάλη αξία στο παγκόσμιο δίκτυό μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπρόσωποι της πολιτείας και των θεσμικών φορέων και δημοσιογράφοι.

Να σημειωθεί, ότι η ΣΟΛ Crowe συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ευρώπης, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 4.000 οργανισμούς και εταιρείες τόσο του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις