Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Τουρισμός: Οι μεγάλοι όμιλοι επενδύουν σε δημοφιλείς προορισμούς – Νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Χαλκιδική

Τουρισμός: Οι μεγάλοι όμιλοι επενδύουν σε δημοφιλείς προορισμούς – Νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Χαλκιδική

Με νέες επενδύσεις υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση τόσο από την εσωτερική, αλλά κυρίως και από την εξωτερική αγορά και μάλιστα δυο νέα πολυτελή ξενοδοχεία άνοιξαν τις πύλες τους σε Χαλκιδική και Κέρκυρα.

Το δεύτερο θέρετρο του ομίλου Sani/Ikos στην Κέρκυρα, καθώς και το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στην Χαλκιδική, το πρώτο ξενοδοχείο της Wyndham Registry Collection στην Ευρώπη, άνοιξαν πρόσφατα τις πόρτες τους για το τουριστικό κοινό.

Η επένδυση στην Κέρκυρα

To 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα Ιkos Odisia, άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Κέρκυρα, αμέσως μετά την επιτυχή είσοδο του ομίλου Sani/Ikos στην Μαγιόρκα με το Ikos Porto Petro. Πρόκειται για το δεύτερο του ομίλου στο νησί των Φαιάκων, μετά το βραβευμένο ως το καλύτερο all-inclusive resort παγκοσμίως Ιkos Dassia.

Περιλαμβάνει 390 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες, ενώ κάθε δωμάτιο του resort έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζει τη μοναδικότητα του τοπίου με τον unconditional luxury χαρακτήρα του brand.

Με την νέα πολυτελή μονάδα, τόσο ο όμιλος, όσο και η Ελλάδα ενισχύουν περαιτέρω την πρωταγωνιστική θέση της Κέρκυρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ο προορισμός της Χαλκιδικής

Στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη είναι επίσης τοποθετημένη και η Χαλκιδική και το νέο πολυτελές θέρετρο Ajul, ενισχύει περαιτέρω τη θέση ενός από τους πιο περιζήτητους προορισμούς της Ελλάδας.

Το άνοιγμα του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, του πρώτου ξενοδοχείου της Registry Collection στην Ευρώπη ανακοίνωσε πρόσφατα η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες.

Το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων, 171 δωματίων της Χαλκιδικής φιλοδοξεί να προσελκύσει κόσμο που αναγνωρίζει την αξία της φυσικής ομορφιάς, καθώς το μέρος είναι γνωστό για τις παραμυθένιες παραλίες, τα μεσογειακά δάση και τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον Όλυμπο.

Το Ajul λειτουργεί και ανήκει στη Zeus International Hotels & Resorts, αποτελεί δε, την τελευταία εντυπωσιακή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των 16 ξενοδοχείων της Registry Collection στο Μεξικό, τον Παναμά, τη Βραζιλία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τη Τζαμάικα.

Για την νέα επένδυση ο Δημήτρης Μανίκης, πρόεδρος EMEA, Wyndham Hotels & Resorts, σχολίασε: “Η σύμπραξη της Wyndham και της Zeus International μαζί στη Χαλκιδική, ένα φημισμένο hotspot για την εντυπωσιακή φύση, τις ακτές και τον πολιτισμό του, κάνει αυτό το νέο λανσάρισμα ακόμα πιο ξεχωριστό.”

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις