Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Χenia 2023: 500 εκθέτες, χιλιάδες hoteliers & παγκόσμιες τάσεις του hospitality στις 25 με 27 Νοεμβρίου

Χenia 2023: 500 εκθέτες, χιλιάδες hoteliers & παγκόσμιες τάσεις του hospitality στις 25 με 27 Νοεμβρίου

H απόλυτη εμπειρία της Φιλοξενίας έρχεται στη Xenia 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Πάνω από 500 εταιρείες leaders της αγοράς, παρουσιάζουν μοντέρνας αισθητικής εξοπλισμού ξενοδοχείων, καινοτόμα υλικά και βιώσιμες πρακτικές για την κατασκευή και τη διακόσμηση, μηχανήματα και εργαλεία επαγγελματικής κουζίνας, ψηφιακά συστήματα κρατήσεων και digital marketing εφαρμογές.

Η Xenia επίσης θα φιλοξενήσει και την 11η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, pαρουσία εκατοντάδων εταιρειών – εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας από όλη την Ελλάδα, θα αποκωδικοποιηθούν οι τάσεις για τον κλάδο των ξενοδοχείων. Επίσης, θα γίνει επισκόπηση της χρονιάς αλλά και θα αναδειχθούν τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους ξενοδόχους.

Ιδιοκτήτες & στελέχη Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων – Επενδυτικά σχήματα – Αρχιτεκτονική κοινότητα – Κατασκευαστικός κλάδος – Digital Experts, θα συναντήσουν τους εκθέτες και θα διαμορφώσουν όλοι μαζί το πιο δυναμικό community του ελληνικού Τουρισμού, στο οποίο θα κλειστούν σπουδαία deals αλλά και θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές που θα αποτελέσουν εργαλείο για υγιή ανάπτυξη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τουριστικό τομέα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις