Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Game Of Chefs: οι τηλεθεατές δεν έκαναν παιχνίδι με το ριάλιτι

Game Of Chefs: οι τηλεθεατές δεν έκαναν παιχνίδι με το ριάλιτι

Ένα ακόμα ριάλιτι μαγειρικής βγήκε χθες στον αέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου επέλεξε να… εγκαινιάσει την prime time ζώνη του για τη φετινή σεζόν κατεβάζοντας στην τηλεοπτική αρένα το Game Of Chefs που όπως αποδεικνύεται όμως, από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen δεν κατάφερε να κάνει… παιχνίδι με τους τηλεθεατές.

Έτσι, για όλη τη διάρκεια προβολής του το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε 5,1% στο γενικό σύνολο και 5,9% στο δυναμικό κοινό, ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και μάλιστα για πρεμιέρα στην prime time ζώνη. Να αναφέρουμε ότι το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 αντιμετώπισε τη σειρά «Σασμός» του ALPHA που συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές την ώρα προβολής της, ενώ αμέσως μετά στην κούρσα της τηλεθέασης κινήθηκε το GNTM του STAR και τέλος, το αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ, το Top Chef, κινήθηκε σε ακόμα πιο χαμηλές πτήσεις.

Αν κι είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, εντούτοις δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την εμφανή… αποχώρηση της μεγαλύτερης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού από τα μαγειρικά… κι όχι μόνο… ριάλιτι…! Και –το ξαναλέω- μπορεί να είναι πολύ νωρίς, αλλά θυμηθείτε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα και σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών για το πολύ… κοντινό χρονικό διάστημα… αφού δεν τους βγαίνουν τα… μαγειρέματα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις