Site icon NewsIT

To απόκτημα του MEGA με πρωταγωνιστές τηλεθεατές

30.06.2020 | 13:58
To απόκτημα του MEGA με πρωταγωνιστές τηλεθεατές

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει γίνει πολλή συζήτηση και μάλιστα ο ΑΝΤ1 τα προηγούμενα χρόνια είχε ανακοινώσει δύο φορές πως σκοπεύει να περάσει στην παραγωγή του. Τελικά όμως, αντί του πρωτότυπου -άγνωστο γιατί!- στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπάθησαν… και έκαναν… κάποια περίεργη… μετάλλαξή του με αποτέλεσμα να κοπεί άρον άρον. Τώρα λοιπόν το πρωτότυπο πρόγραμμα έχει περάσει στην κυριότητα του MEGA που όπως φαίνεται είναι πάνω πάνω στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για το «Gogglebox», ένα βρετανικής παραγωγής ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστές είναι κάποιοι τηλεθεατές που βλέπουν… βλέπουν… και ξαναβλέπουν τηλεόραση με σκοπό να κρίνουν και να σχολιάζουν.

Όπως… δυστυχώς μπορεί να θυμάστε ο ΑΝΤ1 είχε κάνει μία παρόμοια… εκπομπή, με κάποιους να σχολιάζουν την επικαιρότητα που είχε τον τίτλο «Κοινή Λογική» και… καμία λογική δεν είχε με την πραγματικότητα. Τώρα λοιπόν το MEGA έχει βάλει σκοπό την επόμενη σεζόν να στραφεί στο πρωτότυπο και με πετυχημένη πορεία σε όποια χώρα έχει προβληθεί ριάλιτι και να βάλει κάποιους στους καναπέδες τους… να βλέπουν… και να σχολιάζουν.

Οι πρωταγωνιστές είναι αυτά τα ζευγάρια που θα πρέπει να έχουν… έξυπνο σχόλιο και να κερδίσουν τους τηλεθεατές… σαν να είναι «κάποιοι από αυτούς». Οπότε η δυσκολία είναι στην επιλογή των σχολιαστών ενώ το ερώτημα είναι αν θα μπορούν… να σχολιάζουν όλα… ή θα υπάρξει… mega-λη λογοκρισία και στεγανά. Το ριάλιτι με σατιρικά στοιχεία πάντως  «Gogglebox» φαίνεται ότι την επόμενη σεζόν θα είναι στο MEGA με τους σχολιαστές να κρίνουν… αλλά και να κρίνονται… και από τις τηλεθεάσεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version