Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας Σεβαστός

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας Σεβαστός

Είναι από τους κεντρικούς ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» και στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς ο Δούκας Σεβαστός δρομολογεί πολλά από όσα… κακά συμβαίνουν στο Διαφάνι.

Η απορία λοιπόν των χιλιάδων φανατικών τηλεθεατών της σειράς είναι αν θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» ή τελικά θα σκοτωθεί… καθώς στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλυφθούν αρκετά από τα εγκλήματα που έχει κάνει.

Για παράδειγμα ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει ότι ο πατέρας του ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιάννου, έχοντας δώσει την εντολή στον Μελέτη, ενώ και ο Μάνος Βόσκαρης, μαθαίνοντας την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του από τα χέρια του Σέργιου Σεβαστού, θα αποκαλύψει πως ο Δούκας δηλητηρίασε τον Γιώργο Σταμίρη. Για να μην τα προδώσουμε όλα θα πούμε ότι συνέπεια των παραπάνω αλλά και άλλων αποκαλύψεων ο Δούκας Σεβαστός στο τέλος του φετινού κύκλου θα κλειστεί στη φυλακή! Δικαίωση για τους κατοίκους του Διαφανίου… και τους τηλεθεατές που αγαπούν να τον μισούν, αλλά… όχι για πολύ, αφού οι δημιουργοί της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης κρύβουν καινούργιες… ανατροπές και για τον επόμενο κύκλο.

Όπως είναι γνωστό του χρόνου η ιστορία θα μας μεταφέρει στη μαύρη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας, τα χρόνια της δικτατορίας, που σημαίνει ότι οι ισχυροί σύμμαχοι και συνεργάτες του Δούκα θα καταφέρουν να τον αποφυλακίσουν. Αυτά συνοπτικά… για να γνωρίζετε ότι ο Λεωνίδας Κακούρης θα είναι και στον επόμενο κύκλο, συνεχίζοντας να ενσαρκώνει αριστοτεχνικά τον ήρωα που… μισούν οι φανατικοί τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις