Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια για το φονικό από τις αδελφές Σταμίρη – Στο φως το ένοχο μυστικό του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια για το φονικό από τις αδελφές Σταμίρη – Στο φως το ένοχο μυστικό του Δούκα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο αποψινό επεισόδιο για τις «Άγριες Μέλισσες» που θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις και νέες συμμαχίες.

Η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη συνεχίζει να προκαλεί ανατροπές και έτσι απόψε ο Νικηφόρος θα μάθει από την ίδια τη σύζυγό του ότι για το θάνατο του αδερφού του, του Σέργιου, δεν ευθύνεται μόνο η Ελένη αλλά και η ίδια με τη Δρόσω.

Μετά την αποκάλυψη αυτή ο Νικηφόρος αποφασίζει να χωρίσει και εγκαταλείπει την Ασημίνα στο Παρίσι για να επιστρέψει με το γιο του στο Διαφάνι, ενώ οι τρεις αδελφές τρέμουν πώς θα διαχειριστεί το θανάσιμο μυστικό τους.

Ένα ακόμα όμως «θαμμένο» μυστικό έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια καθώς η ιστορία θα μας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω δίνοντας απαντήσεις στην πραγματική σχέση του Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών. Αλλά και στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε για το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Δούκας που ίσως αυτό να ήταν η αρχή πολλών κακών, καθώς αποκαλύπτεται ότι ευθύνεται για το θάνατο του αδερφού του, του Κωνσταντή.

Αυτά είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» που καθημερινά, στις 10 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να κεντρίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις