Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο MEGA

Ανατροπή: ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο MEGA

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τελικά όμως σε όλα αυτά, βάλτε Χ, ή μάλλον βάλτε… MEGA.

Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν έχει κυκλοφορήσει ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για να βγάλει από τη συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου την καινούργια του σειρά. Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο δημιουργός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το MEGA και όχι με τον ΑΝΤ1, καθώς μάλιστα έχει κάνει δύο ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του MEGA και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Ενώ λοιπόν πολλοί υποστήριζαν ότι η καινούργια σειρά με την υπογραφή του Παπακαλιάτη θα είναι στον ΑΝΤ1, έρχεται το MEGA και κάνει την ανατροπή με σκοπό να την βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Η υπόθεσή της είναι δραματική σύγχρονη ερωτική ιστορία και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γυριστεί στους Παξούς, αγαπημένο μέρος του δημιουργού, που έχει χρησιμοποιήσει και παλαιότερα, στη σειρά «Να με προσέχεις». Φαίνεται λοιπόν ότι οι.. δεσμοί του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το MEGA είναι ισχυροί, αφού όλες οι προηγούμενες σειρές του έχουν βγει από τη συχνότητά του… κάτι που φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο για την καινούργια mega-λη συνεργασία…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις