Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε από το OPEN – Περικοπές και αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό

Αποχώρησε από το OPEN – Περικοπές και αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό

Ένα ακόμα «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας ενδυναμώνοντας τα σενάρια που θέλουν… εντολή από άνωθεν για περικοπές και μειώσεις κόστους!

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα κάνει το OPEN την καινούργια σεζόν αφού αντίθετα με τους υπόλοιπους σταθμούς εθνικής εμβέλειας έχει πολλά κενά στο πρόγραμμά του, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου αποχώρησε από το σταθμό και ο Βαγγέλης Γιακουμής που παρουσίαζε με την Αμαλία Κάντζου την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30».

Αν κι η εκπομπή σημείωνε υψηλές για το κανάλι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να αλλάξουν τα πρόσωπα στο «τιμόνι» της. Έτσι μετά την αποχώρηση της Αμαλία Κάτζου με την οποία παρουσίαζαν μαζί την «Ώρα Ελλάδος 5:30» και ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΟΝΕ, «διαζύγιο» με το κανάλι της Παιανίας πήρε και ο Βαγγέλης Γιακουμής.

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε η μετέπειτα πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η «Ώρα Ελλάδος 7:00», θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν με τους ίδιους συντελεστές αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Σαραντάκο και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να λέγεται πως έχει αρνηθεί προς το παρόν την πρόταση που του έχει γίνει…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις