Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτή είναι η παρέα της Φαίης Σκορδά: Βουράκης, Κωνσταντάρας, Λαζάρου, Φραγκάκη

Αυτή είναι η παρέα της Φαίης Σκορδά: Βουράκης, Κωνσταντάρας, Λαζάρου, Φραγκάκη

Πολλά ονόματα γράφτηκαν και πολλά περισσότερα ακούστηκαν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Τελικά όμως, η ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά έκλεισε οπότε μην δίνετε μεγάλη σημασία στα ονόματα που θα… ακούγονται από εδώ και πέρα!

Στην εκπομπή της λοιπόν τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά θα καλημερίζει… καλησπερίζει… στις 12 το μεσημέρι τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έχοντας καθημερινά στην παρέα της τον Άγγελο Βουράκη που όπως έχω αναφέρει πολλές φορές παραμένει στην εκπομπή της και τη Μάρτζυ Λαζάρου που ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Οι δύο νέες αφίξεις έρχονται… παρέα, αφού όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ έχει κλείσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αλλά τώρα έκλεισε και η Μαρία Φραγκάκη με την οποία ήταν μαζί στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, στο ΟΡΕΝ.

Έτσι λοιπόν τη νέα σεζόν η παρέα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα είναι… αλφαβητικά για να μην παρεξηγηθεί κανείς… ο Άγγελος Βουράκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου και η Μαρία Φραγκάκη.

Αρχές Σεπτεμβρίου λοιπόν το Μεσημέρι Μου (μην το «δέσετε» ως τίτλο… πλάκα κάνω!) θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ περιμένοντας καθημερινά τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις