Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκπληξη! Θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι

Έκπληξη! Θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι

Ένα καινούργιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα την καινούργια σεζόν στο OPEN.

Εδώ και λίγες ημέρες μάλιστα προβάλλεται τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να λάβουν μέρος και να αποδείξουν ότι είναι «Όλοι για έναν και… Ένας για όλους» όπως θα είναι κι ο τίτλος του.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι έρχεται από το Ισραήλ και ο πρωτότυπος τίτλος του είναι «We Believe In You», σημειώνοντας επιτυχία σε όσες χώρες έχουν αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι διαγωνίζονται ομάδες φίλων που θέλουν να κερδίσουν χρήματα για να πραγματοποιήσουν κάποια κοινή επιθυμία τους. Μόνο που στις ερωτήσεις δεν απαντούν όλοι αλλά ο «αρχηγός» που θα αποφασίσουν και ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει τα χρήματα αφού είναι «Όλοι για έναν και… Ένας για όλους»!

Η διοίκηση του OPEN μάλιστα σκοπεύει να το προβάλλει αμέσως μετά το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στη ζώνη του prime time όπως γίνεται σε όσες χώρες προβάλλεται, αφού εκτός από το παιχνίδι με τις ερωτήσεις γνώσεων έχει και… ριάλιτι από τα κοινά όνειρα των μελών της παρέας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν πως το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου που έχει… ατάκα αλλά και χειρίζεται με αξιοπρέπεια το ριάλιτι.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια θα αναλάβει και το ριάλιτι μόδας, το «Δικαστήριο Μόδας» που θα προβάλλεται κάθε απόγευμα και έτσι θα έχει διπλή καθημερινή παρουσία στον αέρα του OPEN. Το τηλεπαιχνίδι μάλιστα είναι προγραμματισμένο να βγει νωρίτερα στον αέρα αφού στο σταθμό της Παιανίας… believe πολύ σε αυτό και την παρουσιάστριά του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις