Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ενισχύεται η ενημέρωση στο MEGA- Οι καινούργιες εκπομπές

Ενισχύεται η ενημέρωση στο MEGA- Οι καινούργιες εκπομπές

Ανασύνταξη δυνάμεων στο MEGA για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν με αλλαγές και ενισχύσεις στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Έτσι σύντομα θα βγουν στον αέρα δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου που αναλαμβάνει και την παρουσίαση του καθημερινού μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, στις 13:00, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή θα το παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη.

Το κεντρικό δελτίο, στις 19:45, θα παρουσιάζουν από Δευτέρα έως Πέμπτη η Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού

«Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, δυναμισμό και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, να αναδεικνύει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν να πουν, να δίνει έμφαση στον άνθρωπο, να μην αλλάζει χρώματα και γωνίες.»

 Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του MEGA ενώ μέσα στον μήνα αναμένεται να βγουν και τα καινούργια πολιτικά τοκ σόου με παρουσιαστές τους τον Νίκο Ευαγγελάτο και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου με σκοπό να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για κύρια θέματα της επικαιρότητας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις