Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει με πολλές αλλαγές και plan B

Επιστρέφει με πολλές αλλαγές και plan B

Έχει περάσει στα χέρια του ΣΚΑΪ που κατάφερε να το αποκτήσει ενώ το διεκδίκησε και ο αρχικός κάτοχός του, ο ALPHA.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι νικητής στη διεκδίκηση στάθηκε η Acun Medya που απέκτησε τα δικαιώματα για τη χώρα μας και που συνεργάζεται με το σταθμό του Φαλήρου, ο οποίος πλέον θα το εντάξει στο πρόγραμμά του την καινούργια σεζόν, αλλά με αρκετό… ρετούς στην προηγούμενη εκδοχή του, έχοντας και plan B αν και εφόσον δεν κάνει εντυπωσιακό comeback.

Είναι οριστικό λοιπόν ότι την καινούργια σεζόν ο ΣΚΑΪ θα εντάξει στο πρόγραμμά του το «Κάτι ψήνεται» με σκοπό να ψήνει καθημερινά τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητά του.

Βέβαια το ριάλιτι θα είναι αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες τηλεοπτικές παρουσίες του, όπως η διάρκειά του, έχοντας περισσότερη ώρα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Με δεδομένο ότι το My Style Rocks δεν θα… ροκάρει αυτή τη σεζόν… τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της… δικαιολογημένα ο ΣΚΑΪ αναζητούσε το project που θα έπαιρνε τη θέση του. Στη… φαρέτρα λοιπόν της τούρκικης εταιρείας παραγωγής βρέθηκε το Κάτι Ψήνεται και επελέγη να είναι αυτό που θα δίνει καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης.

Το… ρετουσαρισμένο Κάτι Ψήνεται θα έχει πιο έντονο το στοιχείο του ριάλιτι και για αυτό η εταιρεία παραγωγής «ξεσκονίζει» τις ατζέντες της από τα προηγούμενα casting. Βέβαια… έως τώρα… δεν υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιήσουν «γνώριμα» πρόσωπα, που έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενες παραγωγές, αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται πως αν δεν… ψήσει τους τηλεθεατές θα πρέπει να κάνουν… μαγειρέματα και να πείσουν πρώην διαγωνιζόμενους σε παραγωγές τους να ανοίξουν τα σπίτια τους. Όλα λοιπόν θα κριθούν από την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά αν το Κάτι Ψήνεται δεν ψήσει τους τηλεθεατές τότε με το plan B μπορεί να δούμε γνώριμα πρόσωπα να φορούν τη μαγειρική ποδιά…! Ο αρχικός σχεδιασμός του ΣΚΑΪ είναι το ριάλιτι μαγειρικής να ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της καινούργιας σεζόν… που όπως εκτιμάται… θα ξεκινήσει και πάλι αρκετά νωρίς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις