Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»: πρεμιέρα για το νέο κύκλο της πετυχημένης σειράς

Έτερος Εγώ

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 που αρχικά έγινε κινηματογραφική ταινία, αλλά στη συνέχεια με καινούργια υπόθεση μυστηρίου κέρδισε τους τηλεθεατές και ως μίνι σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές». Η επιτυχία της λοιπόν έδωσε το «πράσινο φως» για την παραγωγή νέου κύκλου από την COSMOTE TV με μία επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και μυστηριώδη ιστορία.

Σύντομα λοιπόν το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ» σε σκηνοθεσία πάλι του Σωτήρη Τσαφούλια με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα είναι στον αέρα. 

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσουν τα επεισόδια της σειράς… back-2-back καθώς την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus, ενώ από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD.

Στον καινούργιο κύκλο 8 επεισοδίων, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος. Το ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών Νίκου Βανόρτα αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας.

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας, ενώ η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μελισσάνθη Μαχούτ και ο Δημήτρης Καπετανάκος, υποδύονται για ακόμα μία φορά την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα, την Τόνια, και τον Άλκη Μασάτο, αντίστοιχα.

Νέες προσθήκες στο καστ, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

Το τραγούδι των τίτλων αρχής «I Lost My Soul» είναι του George Gaudy, ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Κώστας Μαραγκός.

Επίσης, λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18.00, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στο COSMOTE SERIES MARATHON HD και να παρακολουθήσουν μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου επεισοδίων («Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»).

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις