Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τους Celebrities μετά την καραντίνα – Έτοιμη για πρεμιέρα

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τους Celebrities μετά την καραντίνα – Έτοιμη για πρεμιέρα

Ανάποδα μετρούν οι μέρες για να βρεθεί ξανά στο στούντιο και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr, η Σμαράγδα Καρύδη νόσησε από κορονοϊό με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα του Celebrity Game Night αφού η δημοφιλής ηθοποιός έχει μπει σε καραντίνα.

Την επόμενη βδομάδα όμως που θα έχει ολοκληρωθεί το χρονικό διάστημα που ορίζει το πρωτόκολλο για την καραντίνα λόγω κορονοϊού είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού με τη Σμαράγδα Καρύδη. Βέβαια λόγω της διακοπής των γυρισμάτων αναβλήθηκε η πρεμιέρα, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 1 Απριλίου, στις 11 το βράδυ, παίρνοντας τη θέση στο πρόγραμμα του MEGA της σειράς «Σχεδόν Ενήλικες» που θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ήδη έχουν γυριστεί δύο επεισόδια και από την επόμενη βδομάδα οι μηχανές… τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης, θα πιάσουν ξανά δουλειά με σκοπό την πρωταπριλιά η Σμαράγδα Καρύδη να υποδεχτεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA τους καλεσμένους της, για να παίξουν παιχνίδια και να περάσουν αυτοί καλά… και οι τηλεθεατές καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις