Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Και με τη βούλα η Δούκισσα Νομικού στον ΣΚΑΪ

Και με τη βούλα η Δούκισσα Νομικού στον ΣΚΑΪ

Επιστρέφει επίσημα στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» της, τον ΣΚΑΪ, με σκοπό να… μεταμορφώνει μαζί με τους συνεργάτες της όσους επιθυμούν να αλλάξουν το στιλ τους μέσα από την καινούργια εκπομπή με τίτλο Make Over.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο Newsit.gr η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε οριστικοποιηθεί και αφού έπεσαν οι υπογραφές… μπήκε η «βούλα», οπότε σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.»

Επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι η καινούργια καθημερινή εκπομπή τους, η Make Over με τη Δούκισσα Νομικού να ξεκινήσει γυρίσματα ώστε πολύ σύντονα να είναι στον αέρα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις