Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νίκος Κοκλώνης στο newsit.gr για το «διαζύγιο» με το OPEN

Νίκος Κοκλώνης στο newsit.gr για το «διαζύγιο» με το OPEN

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες για τη συνεργασία του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη με το ΟΡΕΝ με ορισμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν οδηγηθεί σε ρήξη,  υποστηρίζοντας μάλιστα ότι στο τέλος της χρονιάς ο τηλεοπτικός σταθμός ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη με τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας συνεργάζεται αυτή τη σεζόν σε αρκετές παραγωγές και συμπαραγωγές, αλλά και με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ έχει ακουστεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, γεγονός που σύμφωνα με δημοσιεύματα «σπάει τον όρο αποκλειστικής συνεργασίας με το ΟΡΕΝ».

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Σε επικοινωνία που είχα με τον Νίκο Κοκλώνη για το αν πράγματι έχουν οδηγηθεί σε «διαζύγιο» μου είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα. Με την ιδιοκτησία του ΟΡΕΝ είμαι σε τακτική και άριστη επικοινωνία και δεν έχει τεθεί από καμία πλευρά το θέμα “διαζυγίου”. Αντίθετα αυτές τις ημέρες περιμένω να με ενημερώσει η διοίκηση του σταθμού για τα σχέδιά της για το επόμενο διάστημα της σεζόν και να βρούμε το πλαίσιο συνεργασίας».

Άρα δεν ολοκληρώνετε τη συνεργασία σας στο τέλος της σεζόν;

Όχι βέβαια. Έχω συμβόλαιο με το ΟΡΕΝ…

(τον διακόπτω) …όταν λέτε συμβόλαιο εννοείτε «αποκλειστικής συνεργασίας»;

Και πάλι θα σας πω «όχι βέβαια»! Το συμβόλαιο που έχω με το ΟΡΕΝ δεν με δεσμεύει να μην μπορώ να συνεργαστώ με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά εννοείται πως έχουν προτεραιότητα στα concept που αποκτά η Barking Well Media, όπως και η Barking Well Media έχει προτεραιότητα σε ό,τι αποκτά και σχεδιάζει ο σταθμός.

Πάντως βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και ενώ τα περισσότερα κανάλια έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο, έχω την εντύπωση ότι στο ΟΡΕΝ έχετε καθυστερήσει.

Λέτε «έχετε καθυστερήσει» αλλά να σας πω ότι δεν παίρνω τις αποφάσεις. Έχω κάνει προτάσεις και περιμένω από τη διοίκηση του σταθμού να αποφασίσει. Πάντως σας λέω ότι υπάρχουν αρκετά και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να γίνουν και να σας εκπλήξουν. Αλλά μην ξεχνάτε ότι λόγω της πανδημίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Κάτι που εκτιμώ ότι δεν έχει γίνει έως τώρα, λαμβάνοντας υπόψη παραγωγές όπως το Booth και Joker…

(με διακόπτει) Δεν θα διαφωνήσω… εντελώς μαζί σας… αλλά η Barking Well Media έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να υποστηρίξει αυτές τις επιλογές και μάλιστα τις πλήρωσε πολύ ακριβά… σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο οικονομικά. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και για τα άλλα που θα έρθουν θα τα πούμε σύντομα. Άλλωστε όπως σας είπα οι σχέσεις μου με την ιδιοκτησία του σταθμού είναι άριστες και έχει πλήρη γνώση του τι έχει συμβεί. Σας ευχαριστώ.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε στο Newsit.gr ότι οι φήμες για «διαζύγιο» με το ΟΡΕΝ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει «αποκλειστική συνεργασία».

Βέβαια θέλοντας να εξακριβώσω τι λέει η… άλλη πλευρά, επικοινώνησα και με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει αποκλειστική συνεργασία και καμία δυσαρέσκεια με την εταιρεία παραγωγής, ενώ μάλιστα μου τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσουν» καινούργιες μεταξύ τους συνεργασίες για το επόμενο διάστημα της σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις