Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο πρόεδρος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά μιλά στην ΕΡΤ

Αλβέρτος Μπουρλά

Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού στην Ελλάδα, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην ΕΡΤ που θα μεταδοθεί απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1
Να σημειωθεί ότι η Pfizer πήρε πρώτη την άδεια να θέσει σε κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του Covid-19. Στην πρώτη του συνέντευξη στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου  σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και σε απευθείας σύνδεση με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ, ο Άλμπερτ Μπουρλά παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 το σχεδιασμό, το χρονοδιάγραμμα και κρίσιμες λεπτομέρειες για τη διάθεση των εμβολίων. 

Ο επικεφαλής της Pfizer αποκαλύπτει τον συνολικό αριθμό των εμβολίων που θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά και το πλάνο ασφαλείας που θα διέπει τη μεταφορά τους στη χώρα μας. Επίσης, μιλά για τις δυσκολίες στην παρασκευή του εμβολίου, αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν τόσο άμεσα στο μεγάλο αυτό επιστημονικό επίτευγμα, το οποίο δίνει ελπίδα για την αναχαίτιση της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Απόψε λοιπόν Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00. ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 δίνοντας επίσης απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας αναφορικά με την μετάλλαξη του ιού. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις