Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

OFF CAMERA εντός και εκτός Ελλάδας

OFF CAMERA εντός και εκτός Ελλάδας

Αφήνει το πλατό με σκοπό να καταγράψει απόψεις ειδικών αλλά και «ανθρώπων της διπλανής πόρτας» για καίρια θέματα είτε αυτά είναι σε «πρωτοσέλιδα» είτε έχουν περάσει στα «ψιλά» της ειδησεογραφίας.

Ο λόγος για την καινούργια εκπομπή OFF CAMERA που θα ξεκινήσει να προβάλει το EPSILON με παρουσιάστρια την Αμαλία Κάτζου και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού.

«Η νέα εκπομπή έρχεται να αναδείξει τις άγνωστες πτυχές των γεγονότων, δίνοντας έμφαση στην έρευνα και στην ανάδειξη θεμάτων και πρωταγωνιστών που συνήθως δεν έχουν στραμμένες πάνω τους τις κάμερες!

Το OFF CAMERA θα προσεγγίζει πρόσωπα, κοινωνικά ζητήματα και προβλήματα με άμεσο και ανθρώπινο τρόπο με σκοπό να φέρει στην επιφάνεια όλα όσα μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H νέα εκπομπή που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Epsilon TV θα βασίζεται στο επιτόπιο ρεπορτάζ της Αμαλίας Κάτζου, η οποία αφήνει το τηλεοπτικό πλατό για να καταγράψει απόψεις πολιτικών, επιστημόνων, καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Με δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας και με τη δύναμη της εικόνας να έχει πρωτεύοντα ρόλο, το OFF CAMERA θα ασχοληθεί τόσο με θέματα της πρώτης σελίδας όσο και με υποθέσεις που περνούν στα “ψιλά” της ειδησεογραφίας παρότι μας αφορούν όλους!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής η Αμαλία Κάτζου ταξιδεύει στο Κάιρο και συναντά τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β’.

Ο επικεφαλής της Ορθοδοξίας στην Αφρική μιλά για το ιεραποστολικό έργο του και μας δείχνει το σπίτι όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας συζητά για την οικονομική κρίση, στέλνει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας στους Έλληνες και μιλά με συγκίνηση για τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

Ακόμα η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τον ναό-κόσμημα του Αγίου Γεωργίου, που αναστηλώθηκε πρόσφατα, στο κέντρο του Καΐρου.

Επίσης το OFF CAMERA φιλοξενεί τις απόψεις των τελευταίων Ελλήνων που ζουν στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου διατηρώντας ζωντανή την άλλοτε ακμάζουσα ελληνική παροικία».

Από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 00.15, λοιπόν η Αμαλία Κάτζου με την εκπομπή της OFF CAMERA θα ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του EPSILON για πολλά που συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδος αλλά αξίζουν να είναι on camera…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις