Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Άγριες Μέλισσες» χτύπησαν το Survivor, η «Έξαψη» έκανε δυναμική είσοδο

Οι «Άγριες Μέλισσες» χτύπησαν το Survivor, η «Έξαψη» έκανε δυναμική είσοδο

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση χθες με τα κανάλια να κατεβάζουν τα δυνατά τους όπλα και νικήτρια όπως φαίνεται αναδεικνύεται η μυθοπλασία. Διορθώνω: η καλή μυθοπλασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες εξίσου καλές σειρές δεν… χτυπήθηκαν λόγω του σκληρού ανταγωνισμού.

Έτσι λοιπόν η πρεμιέρα της σειράς «Έξαψη» στο MEGA σημείωσε υψηλά –για τα σύγχρονα δεδομένα και ανταγωνισμό – ποσοστά τηλεθέασης καταγράφοντας 11,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο αλλά αποδείχτηκε πιο… δυναμική στο δυναμικό κοινό, αφού οι τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών της έδωσαν 15,4% μέσο όρο και την ανέβασαν στην κορυφή της ζώνης της.

Από την άλλη, αμέσως μετά, στις 10 το βράδυ, οι περισσότεροι τηλεθεατές κατευθύνθηκαν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» που σημείωσαν 30,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό. Έτσι την ίδια ώρα το Survivor… λαβώθηκε χάνοντας την κυριαρχία του σημειώνοντας 21,7% στο γενικό σύνολο και 21,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ μετά το τέλος των «Μελισσών» το ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Αναμφίβολα λοιπόν η μάχη για την τηλεθέαση θα έχει πολύ ενδιαφέρον όλη τη σεζόν καθώς υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα προγράμματα, ενώ το ποια θα κερδίσουν θα δώσουν αφορμή για το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν… αρκεί να μην γίνονται λάθη προγραμματισμού και ορισμένα από αυτά… θυσιαστούν άδικα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις