Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Προδότες παίρνουν θέση απόψε στον ΑΝΤ1

Οι Προδότες παίρνουν θέση απόψε στον ΑΝΤ1

Ένα πρωτότυπο για τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα παιχνίδι κάνει απόψε, Τετάρτη 7 Ιουνίου, την είσοδό του μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι Προδότες, το παιχνίδι μυστηρίου και εξαπάτησης έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, με το κανάλι του Αμαρουσίου, τον ΑΝΤ1 να ευελπιστεί ότι το διεθνές format θα κερδίσει και τους Έλληνες τηλεθεατές.

Απόψε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδέχεται στην Έπαυλη των Προδοτών τους 22 παίκτες και τους καλωσορίζει με ένα… τεστ, που θα έχει όμως, απρόβλεπτες συνέπειες και θα αντιληφθούν από τα πρώτα λεπτά πόσο δύσκολο και ανατρεπτικό είναι το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι παίκτες ανακαλύπτουν το εσωτερικό της Έπαυλης και κάθονται στην Στρογγυλή Τράπεζα. Εκεί, όλοι ξεκινούν ως Πιστοί μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θα νοιώσουν το άγγιγμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ώμο τους και θα οριστούν πλέον Προδότες.

Πιστοί και Προδότες θα συνεργαστούν στην 1η τους Αποστολή. Οι πρώτες εντάσεις ξεκινούν. Οι παίκτες επιστρέφουν στην Έπαυλη και υπάρχει διάχυτη αγωνία για το ποιος θα δολοφονηθεί το βράδυ από τους Προδότες.

Το ρολόι δείχνει μεσάνυχτα και οι παίκτες αποχωρούν για τα δωμάτιά τους. Οι Προδότες επιστρέφουν στην Έπαυλη, παραλαμβάνουν τους μανδύες τους και πηγαίνουν στο Κονκλάβιο για το πρώτο τους συμβούλιο. Ποιον θα δολοφονήσουν;

Λίγες ώρες πριν, μπορείτε να απολαύσετε ένα χορταστικό video με τα highlights από το 1ο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 με τους Προδότες να περιμένουν τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 για να αποδείξουν ότι… τέρμα τα παιχνίδια… όπως τα ξέραμε…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις