Οριστικό: Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με «Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες για ένα επεισόδιο μικρής αλλά… τρελής διάθεσης που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube και έως τώρα χιλιάδες,… πολλές χιλιάδες χρήστες το έχουν απολαύσει.

Σύντομα όμως ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα βρεθούν μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες χαρίζοντας στους τηλεθεατές κέφι, σατιρίζοντας αλλά και ψυχαγωγώντας τους με τις δύο εκπομπές, τις «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Από πέρσι υπάρχει έντονο παρασκήνιο σχετικά με το ποιος τηλεοπτικός «μνηστήρας» θα καταφέρει να κλείσει τον Mister Αρβύλα και την ομάδα του. Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ειπωθεί αφού τη μία πάει στην ΕΡΤ, την άλλη μέρα στο OPEN, με άλλους να λένε για τον ALPHA και άλλους για το MEGA, αλλά τελικά… περιμέναμε… χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο… περιμέναμε… γιατί η συμφωνία έκλεισε, διαψεύδοντας πολλά από τα σενάρια! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έχουν τελικώς συμφωνήσει με το OPEN, που κατάφερε να εντάξει «Αρβύλα» και «Βινύλιο» στο πρόγραμμά του. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η «Ράδιο Αρβύλα» θα βγαίνει στον αέρα σε ώρα έκπληξη στην prime time ζώνη του σταθμού μία μέρα τη βδομάδα, ενώ περισσότερες ημέρες θα απολαμβάνουμε στη late night ζώνη το αυθεντικό «Βινύλιο». Και λέω «αυθεντικό» αφού μετά την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη… δημιουργήθηκαν παρόμοιες εκπομπές στην τηλεόραση, με κάποιες από αυτές –ευτυχώς!- να ακολουθούν την ίδια αισθητική.

Έτσι λοιπόν, στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, κάπου μέσα στον Ιανουάριο, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα βρεθούν στον αέρα του OPEN… ανοίγοντας ευχάριστα τη διάθεση των τηλεθεατών μέσα από τη «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», συνεχίζοντας να αποδεικνύουν πως… ευτυχώς… υπάρχει και αυτή η τηλεόραση…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Οι τηλεθεατές έκαναν την αγάπη πράξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι τηλεθεατές έκαναν την αγάπη πράξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Απέδειξαν ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα παιδιά που έχουν ανάγκη βρίσκονται σε προτεραιότητα και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην ... Διαβάστε περισσότερα